Bygatan 27

Solna/Huvudsta / Solna kommun
Kommande bostad
  • 3.5 Rum
  • 88 kvm
Anmäl intresse

Perfekt planerad 3,5:a med närhet till det mesta!

Varmt välkommen till denna välplanerade trea med inglasad balkong som bjuder på grönskande utsikt. Lägenheten präglas av det härliga ljuset som de stora fönsterpartierna släpper in, generösa och luftiga ytor som skapar en otrolig rymd, en stor balkong, två ljusa sovrum, två WC samt gott om förvaringsmöjligheter i flertalet garderober och klädkammare. Lägenheten har även en praktisk tvättrum, utrustad med både torktumlare och tvättmaskin. Denna lägenhet kan med enkelhet göras om till en 4 rok, se den alternativa planlösningen!

Bostadsrättsföreningen Bygatan bildades år 1999 och består av sex huskroppar med totalt 375 stycken lägenheter. Brf Bygatan är en mycket välskött förening med stabil ekonomi.

På Bygatan i Huvudsta bor man med närhet till det mesta. Några hundra meter från bostaden ligger Huvudsta Centrum. Här finns matbutik, gym, apotek, vårdcentral och övrig service samt Huvudsta tunnelbanestation. Direkt närhet till förskolor och skolor. För dig som har barn är läget optimalt då det finns både fotbollsplan, pulkabacke, stor lekpark och fint skogsparti utanför huset.

Härlig miljö med kort promenadavstånd till Huvudstafältet med stora härliga gräsytor och trevliga promenadstråk, Huvudsta gård som erbjuder en 4H-gård, stall etc. samt Huvudsta Slottsområde. Endast ca 10 minuters gångavstånd till det omtyckta bassängbadet Huvudstabadet som är mycket populärt under den varmare årstiden. Gångavstånd till Solna Centrum som erbjuder fantastisk shopping med över 100 butiker. I populära Pampas Marina finns en båtklubb samt vackra promenadstråk med natursköna omgivningar och restaurang. Här finns fina promenadstråk in till Kungsholmen.

Mellan husen finns flera gröna och fina innergårdar med flera gräsmattor att sola på, rabatter, träd och en gungställning. Invid fastigheten finns gungor, fontän, boulebana och den stora Byparken som är en fin lekplats med gungor, bollplank och små trähus för barnen.

Endast några minuter från bostaden finns utmärkta kommunikationer såsom T-bana som tar er till Stockholm city på endast ca 8 min samt flertalet bussförbindelser. Du cyklar in till Kungsholmen och Vasastan på ca 10 min. För den bilburne är det smidigt att ta sig ut till de stora motorvägarna E4, E18 samt E 20.


Varmt välkommen på visning!

Lawan Farag - Mäklare Solna / Sundbyberg

STORLEK:

3.5 Rum

BOAREA:

88 kvm

Avgift:

4 225 kr

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Ansvarig mäklare

Lawan Farag

Lawan Farag

0735-18 03 22


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Bygatan 27 Solna/Huvudsta

HitCounter