Vintertullstorget 28, 3tr

Södermalm / Katarina/Sofia / Stockholm kommun
7 850 000 kr
  • 4 Rum
  • 107 kvm

Renoveringsdröm med stor inglasad balkong på första parkett mot Hammarby sjö!

Nu finns möjligheten att förvärva ett renoveringsobjekt som med lite kärlek har potential att bli en drömlägenhet med första parkett ut mot Hammarby kanal. Lägenheten är en bra planerad 4:a (möjlig 5:a) med ett naturskönt läge och slående utsikt mot Hammarby sjö och dess rika båtliv. Här bor ni perfekt i en stor HSB-förening med låg belåning om endast 3621 kr/kvm där bredband ingår i avgiften.

Direkt när man kliver in i lägenheten finner man en entré med goda avhängningsutrymmen. Vidare in finner man ett rymligt vardagsrum med stora ytor och parkettgolv. Här får man plats med allt man kan behöva och från vardagsrummet når man den fantastiska inglasade balkongen, här kan du sitta året runt och njuta av utsikten! Det finns även ett förråd på balkongen förutom ett rymligt källarförråd. Köket har stor potential med massor av möjligheter, till exempel en trevlig öppen lösning med en köks-ö. I köket finns det plats för stort middagsbord med stora fönster via burspråk och utsikt mot gården. Tre sovrum i lägenheten, två i lugnt läge in mot gård och ett som vetter i rofyllt läge ut mot vattnet. Detta är också möjligt att dela av om man vill skapa en femma. Lägenheten har två badrum, båda helkaklade, det ena generöst till ytan och plats för tvättmaskin och torktumlare.

Området är mycket lugnt flera med lekparker och vackra promenad och löpstråk. Precis runt hörnet finner du Katarina Bangata med goda kommunikationsmöjligheter. I närmiljön ligger också Nytorget med dess stora utbud av restauranger, kaféer och butiker. För den som gillar långpromenader eller springturer startar man på kajen direkt utanför dörren. Man når Årstaviken med en kort promenad och i motsatt riktning finner man Norra Hammarbyhamnens utbud av spring och promenadslingor.

Blickar man även fram i tiden så kommer Vintertullstorget även få en tunnelbaneuppgång vilket kommer skapa ännu bättre kommunikationer.

Välkommen på visning!

Pelle Andersson - Mäklare Södermalm / Katarina / Sofia

STORLEK:

4 Rum

BOAREA:

107 kvm

Avgift:

6 020 kr

Slutbud:

7 850 000 kr (73 364 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Pelle Andersson

Pelle Andersson

0708-67 70 29


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

HitCounter