Slätbaksvägen 19, 1 tr

Årsta / Stockholm kommun
2 800 000 kr
  • 2 Rum
  • 44.5 kvm

Charmig och ljus tvåa inbäddad i grönska med balkong i sydvästläge!

Här erbjuds en optimalt planerad tvårummare, belägen på våning två på populära Slätbaksvägen. Lägenheten kännetecknas av bland annat ett välbevarat, charmigt kök med vita luckor, fina trägolv, fönsterbrädor i sten och en takhöjd om 2,70 m. Balkong med sol från morgon till sen sommarkväll i sydväst läge! Läget är härligt med naturen inpå knuten och Årstaskogens naturreservat ett stenkast bort.

När ni kliver in i den välkomnande hallen har ni goda förvaringsmöjligheter garderober. I anslutning ligger det stambytta badrummet med dusch och praktiskt med vädringsfönster. Vidare når man det ljusa vardagsrummet med fönster i två väderstreck, här finns plats för både soff-del och matsalsbord utan att det känns trångt. Utgång till den härliga balkongen med utsikt mot lugna slätbaksvägen och grönska. Köket är charmigt med plats för ett mindre matbord/ avlastningsbord. Bra sovrum med plats för både dubbelsäng och förvaringsmöbel. Nuvarande ägare disponerar ett källarförråd och en matkällare. Detta är ett boende för er som inte vill kompromissa mellan grönområden och citypuls och som ställer höga krav på boendemiljön.

Brf Årstaterrassen är en stor, välskött förening med god ekonomi. De stora renoveringarna är genomförda och avgifterna sänktes med hela 10 % i januari 2020. Föreningen har dessutom en låg belåningsgrad.

På Slätbaksvägen bor du med närhet till innerstan men även i ett naturnära område. Du har både Årstaskogens grönområde, Årstavikens promenadstråk och vatten med närhet till parker som tex. Vättersparken. På 10 minuters cykelfärd når du Södermalm som erbjuder både shopping och restauranger. I gångavstånd finns en välsorterad ICA-butik. Kommunikationerna är optimala. Buss 160 som trafikerar Gullmarsplan och Årstabergs pendeltågstation finns en kort promenad bort. På endast några minuters promenad når du Gullmarsplans T-banestation (gröna linjen) och tvärbanan. Läget är helt enkelt optimalt!

Missa inte denna lägenhet – Varmt välkommen på visning!
Anmälan krävs.

Monia Belgacem - Mäklare Årsta

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

44.5 kvm

Avgift:

2 556 kr

Slutbud:

2 800 000 kr (62 921 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Monia Belgacem

Monia Belgacem

08-580 80 794 · 0735-01 69 48


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter