Högalidsgatan 46B, 2 tr

Högalidsgatan 46B, 2 tr

Södermalm / Högalid / Stockholm kommun
5 495 000 kr
  • 3 Rum
  • 65 kvm
Anmäl intresse

Välplanerad och mycket charmig trea med balkong på attraktiva Högalidsgatan!

Välkommen till denna charmiga och väldisponerade trea med balkong mot lugn innergård på attraktiv adress invid Högalidsparken. Bostaden har stort ljusinsläpp tack vare den genomgående planlösningen med fönster i två väderstreck och generös takhöjd som skapar en härlig känsla av rymd. Tidstypiska attribut såsom vackert fiskbensparkett, fina snickerier, generös takhöjd samt djupa fönsternischer bidrar till lägenhetens charmiga karaktär. Bostaden har ett rymligt vardagsrum med fri utsikt över grönskande park och ståtliga Högalidskyrkan, två välplanerade sovrum varav ett med vackert burspråk, ett smakfullt renoverat kök med matplats samt ett helkaklat badrum med dusch. Gott om förvaring finns i flertalet rymliga garderober samt klädkammare. Från köket når du bostadens trevliga balkong som vetter mot lugn innergård. Sammanfattningsvis är detta en mycket fin och charmig bostad med genomtänkt planlösning som tar tillvara på varje kvadratmeter och som passar perfekt för såväl paret som den lilla familjen. Välskött och omtyckt förening med flertalet bekvämligheter för sina boende så som övernattningslägenhet, innergård, bastu och gym. Ingången till Högalidsgaraget finner du bekvämt rakt över gatan från fastigheten med möjlighet till att hyra p-plats.

En kontinental stämning och kreativ atmosfär färgar tillvaron kring Hornstull och i kvarteren finns bl.a. små bagerier och stor Hemköp-butik samt en mängd barer och caféer. Pärlor i området som inte bör missas är Restaurang Linje Tio, Lasse i parken, Hornhuset m.fl. I fastigheten finner du dessutom det klassiska caféet Café Dello Sport. Valmöjligheterna är många och trivseln lätt att finna.

Förutom Hornstulls och Högalids generösa utbud av caféer, butiker och service finns vatten och grönområden inpå knuten och här kan du finna Södermalms Båtklubb eller varför inte hyra en kanot hos Långholmen Kajak och paddla dig runt i natursköna områden. På Reimersholme, Långholmen och i Tantolunden ges tillfälle till bad, motionsrundor och andra trevliga nöjen.

Goda kommunikationer finns inom en minuts promenad med T-bana Hornstull samt flertalet bussar som tar dig till Stockholms innerstads alla delar.

Varmt välkommen på visning!

Sanna Treijs - Mäklare Södermalm / Maria / Högalid / Gamla stan

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

65 kvm

Avgift:

3 247 kr

Visning:

Måndag 25/5 Kl. 18:00-18:30

Pris:

(84 538 kr/kvm) 5 495 000 kr
Ansök om lånelöfte

Notarlånet i samarbete med Consector

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Bilder

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Högalidsgatan 46B, 2 tr Södermalm / Högalid

HitCounter