Östervägen 38

Östervägen 38

Solna Råsunda / Solna kommun
3 750 000 kr
  • 3 Rum
  • 71 kvm
Anmäl intresse

Härlig 50-talscharm i denna insynsskyddade 3:a med solig balkong & vy över trädkronorna & takåsar

Välkommen till denna härliga trea belägen högst upp i välskött femtiotalsfastighet med hiss. Lägenheten är inbäddad i grönska och därmed helt insynsskyddad från högsta våningen. Här bor ni med himlen som närmsta granne och ifrån balkongen kan ni njuta av solen under större delen av dagen och kvällen. Rakt fram ifrån den möblerbara hallen öppnar vardagsrummet upp sig och ligger delvis öppet mot kökets matplats som placerats i ett burspråk. Vardagsrummet karaktäriseras av ett härligt ljusinsläpp via det karaktäristiska oktagonfönstret och utgången till balkongen med eldriven markis. Köket av hög kvalité erbjuder goda förvaringsmöjligheter bakom vita skåp. Den maskinell utrustning består av kyl/frys, diskmaskin, spishäll, fläk samt ugn och micro i arbetshöjd. Klinkergolvet som möter upp invid ytterdörren återfinns i köket och under köksdelen ligger golvvärme. De båda rofyllda sovrummen är placerade intill varandra och nås båda ifrån hallen. I det mindre finns en fristående garderob, det större sovrummet har inbyggda garderober med överskåp. I anslutning till hallen finns en klädkammare som bjuder på utmärkt förvaring av såväl kläder som prylar och för er som önskar går hallen att inreda med förvaringsmöbel. Badrummet med dusch är utrustat med tvättmaskin (ny från 2019) och väggarna pryds av vitt kakel och på golvet ligger klinker. Till lägenheten hör ett stort vindsförråd samt två mindre förråd, ett på vinden och det andra i husets entréplan.

GRÖNOMRÅDEN/FRITID/HOBBY
För de som gillar natur och vackra promenadstråk/motionsspår så ligger både Råstasjön och Lötsjön precis intill huset, vintertid plogas Råstasjön för entusiastiska skridskoåkare. Promenadstråken runt sjöarna är uppskattade bland barnvagnsrullande föräldrar, hundägare och alla som gillar att hålla igång är en joggingtur runt sjöarna på ca 5 km precis lagom! För större utmaningar ligger Ursvik inte långt bort med flertalet motionsspår och skidspår på vintern. Bakom huset finns en konstgräs-fotbollsplan och minigolfbana. Norr om Råstasjön ligger Solna tenniscenter och sporthallar för innebandy och handboll. Under sommaren är det många som tar cykeln eller buss 515 till Hagaparken för att ta ett dopp i Brunnsviken, njuta av en picknick eller besöka trevliga restaurangen Haga Forum för en brunch. Intill restaurangen ligger Haga Tennis med utomhusbanor precis intill vattnet.

SERVICE/NÖJE
På Östervägen bor ni med både närhet till storskalig shopping i Mall of Scandinavia och mindre pittoreska butiker längsmed Råsundavägen. Välj filmupplevelser på IMAX biografen i gallerian eller i Råsundas egen SF- biograf på Svensk filmhistorisk mark, här spelades 440 SF filmer in mellan åren 1919 och 1970 och när det begav sig var detta världens modernaste filmstudio. Intill biografen i Filmstaden hittar ni Sushi, Thaimat, Pizzeria och Regissörsvillan som fått en stjärna i White Guide. Samma utmärkelse har café Du Bon Pain fått som ni hittar längre ner på en sidogata till Råsundavägen med fantastiskt fika- och matbröd som kan avnjutas en lördagsmorgon. Nere i Råsundas äldre kvarter finns välkända Texas Longhorn och Supreme Burger tillsammans med lokala populära Café Mezzo. Är ni ute efter mer shopping ett bredare restaurangutbud eller underhållning finns numera allt i Nordens största shoppingcenter Mall of Scandinavia. Gallerian inhyser, spa, biltvätt och annan service såsom, skomakeri, apotek, frisör, systembolag samt ICA Maxi och Hemköp för större matinköp. Hit promenerar ni på ca 5 minuter.

KOMMUNIKATIONER
Kommunikationerna är mycket goda då Solna har ett unikt läge med tillgång till både pendeltåg (5-10 min promenad bort), tunnelbana (10 min promenad bort), tvärbana och bussar. T-banan tar er till T-centralen på ca 10 minuter. Fridhemsplan på 6 min eller Kista på 5 min. Buss 515 avgår på Råsundavägen precis och passerar Solna station och därefter hela vägen in till Odenplan. Vid Solna station kan ni hoppa på tvärbanan eller pendeltåg som tar er till bl.a. Odenplan på ett stopp eller vidare mot Arlanda. Tvärbanan innebär bl.a. att man kan åka direkt till Globen eller Bromma Blocks. Andra busslinjer utmed Råsundavägen är 509, 505, 70 och 176/177. Om några år kommer t-banans gula linjer att gå fram till arenastaden. För den som är bilburen kommer man enkelt ut på E18, E4 och E20. Det är bara 10 min med bil till Bromma flygplats. Arlanda ligger också tidsmässigt nära med flygbussarna från Haga Norra, 40 min eller pendeltåget. Till Karolinska och Vasastan cyklar ni på 15 min. För den som är bilburen kommer man enkelt ut på E18, E4 och E20. Det är bara 10 min med bil till Bromma flygplats. Arlanda ligger också tidsmässigt nära med flygbussarna från Haga Norra, 40 min.

Varmt välkomna till detta charmiga hem i ett läge som kombinerar både grönska med utmärkt service!

Elin Johansson - Mäklare Solna / Sundbyberg

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

71 kvm

Avgift:

4 276 kr

Visning:

Söndag 5/4 Kl. 15:30-16:10Måndag 6/4 Kl. 13:00-13:30

Pris:

(52 817 kr/kvm) 3 750 000 kr
Ansök om lånelöfte

Notarlånet i samarbete med Consector

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Måndag 6/4 Kl. 13:00-13:30 Spara i kalender

    Anmälan krävs, via "boka online" knappen i bostadsannonsen

Ansvarig mäklare

Elin Johansson

Elin Johansson

0708-99 79 75


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Östervägen 38 Solna Råsunda

HitCounter