Fredriksdalsgatan 24

Hammarby Sjöstad / Stockholm kommun
7 610 000 kr
  • 4 Rum
  • 90.5 kvm

Fantastiskt läge mot vattnet, slussarna och badbryggorna!

Första parkett mot vattnet!

Varmt välkommen till denna välplanerade och mycket fina 4:a rok i gavel. Lägenheten har ett av Hammarby Sjöstans bästa lägen precis intill Södermalm. Belägen på våning två så får du ut maximalt av utsikten mot vattnet, badbryggan och det förbipasserande båtlivet. Sittandes på balkongen får du en känsla av att själv sitta i vattnet och vara en del av båtlivet.

Köket har delvis öppen planlösning mot matplats samt vardagsrum. Stora ytor för socialt umgänge med utsikten som självklart blickfång. Två badrum med dusch i båda. 3 sovrum varav det största har balkong. Källarförråd och garagemöjligheter i huset (35 platser).

Lägenheten är nästintill ny (2018). Huset har solceller på taket och är även Svanenmärkt.

P-platser finns lediga i garaget.

Balkongen mot vattnet får glasas in.

I härliga Hammarby sjöstad bor man med vattnet som närmsta granne i ett populärt och modernt område. Här finns mycket goda kommunikationsmöjligheter så som tvärbanan längs med hela Hammarby allé som sträcker sig mellan Sickla Udde och Solna. Även buss nr 74 som går mellan Sickla köpkvarter och Mariatorget finns tillgänglig på nära avstånd.Rakt över kanalen ligger thaibåten och på promenadavstånd ligger ytterligare restauranger såsom Sjöpärlan. För den aktive finns flertalet gym som bl.a. Nordic Wellness och SATS och för intervallträning har man branta Hammarbybacken till förfogande. Sjöstaden har även många närbutiker såsom Ica och Coop samt Lidl och därtill ett eget Systembolag.Längs med Sickla Kanal ligger småbåtarna tätt vilket är ultimat för dig som vill ta dig runt mellan Stockholms öar med egen båt. Under hela året går det även en avgiftsfri färja mellan Luma, Henriksdalshamnen och Södermalm samt en som går från Luma och passerar bl.a. Djurgården med slutstation Nybroviken. Ytterligare finns det en båt som går direkt till Nybrokajen för den som vill båtpendla till centrum. Från Sjöstaden har man även närhet till Södermalms puls dit man kan promenera på endast några minuter.

Mathias Dominius - Mäklare Gärdet / Östermalm / City

STORLEK:

4 Rum

BOAREA:

90.5 kvm

Avgift:

4 586 kr

Slutbud:

7 610 000 kr (84 088 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter