Friskyttevägen 8

Trångsund / Huddinge kommun
Kommande bostad
  • 6 Rum
  • 145 + 145 kvm
Anmäl intresse

Trångsunds villadröm!

Eftersöker ni villadrömmen inklusive en lättskött tomt, stora sociala ytor, uteplats med rätt solläge och ett näst intill oslagbart läge? Då har ni hittat rätt.

Huset i sig är beläget på två stora plan och uppfyller behoven även för den mest kräsne bostadsletaren. Underhåll i huset har skett löpande under åren och håller i dagsläget väldigt god standard. Utöver de positiva aspekterna av huset i sig så är det väldigt bra beläget rent geografiskt också.

Man bor i ett väldigt lugnt och barnvänligt område med närhet till det mesta. Inom promenadavstånd så finner ni allt från skolor, naturområden, idrottsplatser, matbutiker, servicemöjligheter och kommunikationer in till stadspulsen.

Trångsunds centrum ligger ca 5 minuter bort och där finner ni det mesta inom servicemöjligheter. Kommunikationerna tar er in till stan på ca 18 minuter och bussar går till Farsta, Huddinge och Haninge med jämna mellanrum. Skolor finns även det väldigt nära för alla åldrar. Det finns allt från förskolor till en gymnasieskola som är en utav de allra populäraste i Huddinge kommun.

Under sommartid så tar man sig med enkelhet ner till Drevviken och förslagsvis Sjöängsbadet för ett dopp eller andra sommaraktiviteter. Vintertid så plogas Drevviken för långfärdsskridskoåkning och möjligheter till långfärdsskidåkning finns även det, dock inom ett kort bilavstånd.

Om intresse eller frågor uppstått redan nu så går det jättebra att kontakta ansvarig fastighetsmäklare.

Daniel Sporrong Najjar - Mäklare Farsta, Sköndal, Skogås & Trångsund

STORLEK:

6 Rum

BOAREA:

145 kvm

BIAREA:

145 kvm

Tomtarea:

1 599 kvm

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Ansvarig mäklare

Daniel Sporrong Najjar

Daniel Sporrong Najjar

0708-99 04 56


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Friskyttevägen 8 Trångsund

HitCounter