Östervägen 10

Östervägen 10

Solna Råsunda / Solna kommun
2 595 000 kr
  • 1 Rum
  • 42 kvm
Anmäl intresse

Stilren och fin etta på optimal adress i Solna/Råsunda! Härlig uteplats!

##Accepterat pris 2 595 000!##

Välkommen till denna charmiga bostad som erbjuder en underbar uteplats omringad av grönska i ett trivsamt och lugnt läge. Här bor ni på en attraktiv adress i en solid förening med låga avgifter. Planlösningen är väldisponerad med ett rymligt och arbetsvänligt kök där möjligheten till matplats för större sällskap finns. I bostaden finns en sovalkov med hög mysfaktor som rymmer plats för en dubbelsäng. Badrummet är helkaklat och stambytt!

I kvarteren runt bostaden finns det gott om välsorterade matbutiker, caféer, restauranger, bagerier och andra trevliga småbutiker. Området har också sin egen SF-biograf i anrika Filmstaden, där även den välkända restaurangen Regissörsvillan finns belägen. Ett par minuter bort ligger Solna Centrum med ett brett utbud av modebutiker och god service. I närområdet finns även flera gym, däribland Fitness 24/7 och Member 24. Veckohandla kan man göra på ICA Maxi som ligger ca 5 minuter bort med bil, alternativt på Hemköp i Solna Centrum. För avkoppling i trevlig parkmiljö rekommenderas grönområdet runt Råstasjön som under vintertid även plogas och möjliggör skridskoåkning.

Läget i Råsunda innebär utmärkta kommunikationer! Busstorget vid Solna Centrum erbjuder flertalet busslinjer. Närmaste t-bana är Solna Centrum (blå linje) ca 5 minuters promenad ifrån bostaden och pendeltåg ligger ca. 10 minuter från bostaden (Solna Station). Sedan har man även tvärbanan som trafikerar sträckan mellan Alvik - Solna Station. För den bilburne kommer man enkelt på E18, E4 och E20. På några minuters promenadavstånd når man Arenastaden med Friends Arena och Mall of Scandinavia.

Varmt välkomna på visning!

Gurvinder Singh - Mäklare Solna / Sundbyberg

STORLEK:

1 Rum

BOAREA:

42 kvm

Avgift:

2 573 kr

Pris:

(61 786 kr/kvm) 2 595 000 kr

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Östervägen 10 Solna Råsunda

HitCounter