Elias Lönnrots väg 3

Bromma Blackeberg / Stockholm kommun
2 600 000 kr
  • 3 Rum
  • 59 kvm

Perfekt planerad liten trea i toppskick. Gavelläge med fönster tre väderstreck!

NY VISNING! Ett stenkast från både skogen och torget finner ni denna perfekt planerade mini-trea. Belägen på gaveln av huset med fönster i tre väderstreck och solig balkong mot föreningens gröna gård. Dessutom är hela lägenheten renoverad och i absolut toppskick med bl.a. helt nytt kök. Missa inte detta!

Från bostaden har ni endast några minuters promenad till såväl tunnelbana, som mataffär och storskogen i Grimsta naturreservat. Här går ni bland uråldriga träd längs den västvända strandpromenaden på Mälarens vattenbryn. Gott om mäktiga badklippor och grillplatser där ni kan sitta och skåda de vackra solnedgångarna. Här finns också Kvarnvikens Kvarn, Båtklubben samt Kanaanbadet med det nyöppnade och mycket populära Trädgårdscaféet.

Den vackra och genuina bebyggelsen i Blackeberg är centrerad kring ett riktigt 50-talstorg med bland annat torghandel, Hemköp, restauranger, butiker, apotek, bibliotek och teater. Här växer utbudet dessutom mer och mer för varje år. Det beror nog på att det flyttar hit så mycket sköna människor nu för tiden med ovanligt bra smak och sinne för goda affärer. Blackeberg är nämligen framtiden. Varmt välkomna redan nu!

Jag flyttade själv till området redan 2010, så ring mig gärna på mobilen om ni vill veta mer om alla tusen fördelar. Eller klicka på denna länk:

https://notarblackeberg.se/

Andreas Nilsson - Mäklare Bromma / Spånga

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

59 kvm

Avgift:

3 329 kr

Slutbud:

2 600 000 kr (44 068 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter