Råsundavägen 59

Solna Råsunda / Solna kommun
4 350 000 kr
  • 3 Rum
  • 77 kvm

Exklusiv 3:a på Solnas bästa adress!

I populära Råsunda på attraktiv adress finner Ni denna ljusa och yteffektiva 3:a om ca 77 kvm. Ljuset och den optimala planeringen känner man av så fort man kliver in genom dörrarna. Lägenhetens ytor är fördelade på två väl tilltagna sovrum med stora fönsterpartier var av ena med klädkammare, ljust badrum med dusch och tvättmaskin, ett helt nytt och stilrent kök med matplats samt komplett maskinell utrustning, ett luftigt och lätt möblerat vardagsrum med fiskbensparkett och utgång till bostadens balkong, en inbjudande hall som leder er in till den trevliga innehallen som bjuder på fiskbensparkett och bra förvaring.

Gamla Råsunda är en av Stockholms vackraste stadsdelar och läget har en optimal kombination av både lugn och närhet till allt. Här bor man i Råsundas och Solnas mest eftertraktade läge invid motionsslingorna vid Råstasjön och Lötsjön, där vacker natur och riktigt fågelliv kan upplevas. Vintertid plogas en skridskoslinga upp på Råstasjön. För Er som söker större utmaning så erbjuder Ursviks motionsområde bra terräng- och skidspår. Det charmiga stråket, Råsundavägen och Filmstaden erbjuder all tänkbar service med ett brett utbud av restauranger, caféer, frisörer, köttbutik, småbutiker samt matbutiker. Råsunda har även en egen SF kvartersbiograf som visar det senaste från filmvärlden. I det absoluta närområdet till lägenheten finns caféer, restauranger, matbutik, gym och lekplatser. Närhet till både skolor och förskolor.

Shoppingsintresserade kan med några få minuters promenad nå Mall of Scandinavia som är Skandinaviens största shoppingsdestination och öppnade nu under november 2015. Med sitt stora utbud av 250 butiker, konceptbutiker, restauranger, nöje och arkitektur är det något utöver det vanliga. Till Solna centrum tar det endast 7 minuter att gå med stort utbud av butiker och service. Den som är fotbollsintresserad går till Friends Arena på 5 minuter.

Kommunikationerna är mycket goda. Solna station ligger 3 minuters promenad bort. Här finns pendeltåg, tvärbana och bussar. Med pendeltåget tar du dig till Stockholms central på 8 minuter, och med buss 515 (som går strax utanför dörren) tar du dig till Odenplan på ca 15 minuter. Tunnelbanan ligger 7 minuters promenad bort och den tar dig till T-centralen på 9 minuter, Fridhemsplan på 5 minuter eller Kista på 6 minuter. Det är bara 3 km till Bromma flygplats (10 min med bil). Arlanda ligger också tidsmässigt nära med flygbussar från Haga Norra, 40 minuter.

Varmt välkomna på visning!

Lawan Farag - Mäklare Solna / Sundbyberg

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

77 kvm

Avgift:

3 669 kr

Slutbud:

4 350 000 kr (56 494 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Lawan Farag

Lawan Farag

0735-18 03 22


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

HitCounter