Smedsbacksgatan 3A, 7 tr

Gärdet / Östermalm / Stockholm kommun
5 400 000 kr
  • 2.5 Rum
  • 56 kvm

Solig balkong - Möjlig trea - Öppen spis

Välkommen till en helt perfekt tvåa högt upp i huset på våning 7 med en stor balkong i sydväst. Lägenheten är exceptionellt bra planerad för sina kvadrat och du får attribut så som öppen spis, stor balkong i soligt läge, en walk in closet samt ett stort matrum som även kan byggas om till sovrum. Hela bostaden badar i ljus tack vare hörnläget med stora fönster i två väderstreck.

Vardagsrummet ligger i sydvästläge och här har du förutom utgång till balkongen en fungerande öppen spis samt originalparkett på golv. Det finns plats för både soffa, tv-möbel samt annan möblering. Ljusa väggar samt ett stort fönsterparti med utsikt ned mot staden.

Sovrummet är rymligt och har ett stort hörnfönster med utsikt bort mot Gärdet och Kaknästornet. Här finns även plats för en garderobsvägg eller skrivbordshörna för den som önskar.

Köket är nyrenoverat i smakfulla material med bekvämligheter som diskmaskin, gott om arbetsyta, inbyggd mikro och intilliggande matrum med plats för upp mot 8-10 personer. Bostaden är i ursprungsplanlösning en trea där nuvarande matrum räknas som ett extra sovrum. Från både kök och matrum har du fantastisk utsikt bort mot Värtahamnen och Stockholms inlopp.

Gott om förvaring finns i en elegant platsbyggd lösning i hallen samt i en stor walk in closet intill hallen. Det finns även ett förråd i källaren som disponeras till lägenheten. Lägenhetens badrum är stambytt och helkaklat ljusa nyanser.


På vinden finns entrén till föreningens gemensamma takterrass med underbar utsikt. Den är mycket trevlig att använda för eftermiddagsmingel/middag med vännerna eller en heldag i solstolen. Föreningen har även en mycket välskött och grönskande trädgård där man på sommaren kan sitta vid långbord och grilla.

Fastigheten ligger på en lugn återvändsgata, full av grönska med öppna ytor mellan husen. 2 stycken hissar finns i huset varav den ena går hela vägen ned till källaren. Närmaste T-bana nås direkt utanför huset och en lokal ICA-butik likaså. Det finns även flertalet olika restauranger samt caféer i kvarteren. Buss 1 samt 54 hittar du på ca 5 min avstånd. Området är lugnt och stillsamt helt i funkisstil.


På promenadavstånd ligger Tessinparken, Gärdesfälten och därefter Djurgården, samt hela norra Djurgården med Stora Skuggan, 4H gården, caféer mm. Det är nära till Karlaplan och dess galleria Fältöversten med fullt utbud av butiker och annan service. Vill du träna så finns SATS Gärdet, Friskis samt ett utomhusgym på gångavstånd.


Varmt välkommen på visning!

Emmy Thorén - Mäklare Gärdet / Östermalm / City

STORLEK:

2.5 Rum

BOAREA:

56 kvm

Avgift:

3 395 kr

Slutbud:

5 400 000 kr (96 429 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter