Järnlundsvägen 15

Årsta / Stockholm kommun
Kommande bostad
  • 2 Rum
  • 58 kvm
Anmäl intresse

Charmig tvåa på populära Järnlundsvägen!

Missa inte chansen att förvärva denna välplanerade tvårummare med balkong i en välskött och omtyckt bostadsrättsförening, med hyresrätter kvar (dold tillgång) och bredband som ingår i avgiften. Området är en central knytpunkt där kommunikationerna är fenomenala, på endast några minuter når du både Södermalm och City. Närhet till vackra grönområden, Storängsparken och Årstavikens vatten. Vill du dessutom bo med en känsla av ljus och rymd, då har du hittat rätt!

På Järnlundsvägen 15 finner du denna fina lägenhet där 50-tals charmen lever kvar i forma av generös takhöjd, charmigt burspråk, fönsterbrädor, klassiska gjutjärnsradiatorer samt originalgarderober. Stort kök där man enkelt får plats med ett stort matbord och stolar. Från vardagsrummet når du den härliga balkongen, din alldeles egna oas, där du kan luta dig tillbaka och njuta av solen samtidigt som du blickar ut över det mysiga innergården. Vill du ha ytterligare soltimmar eller bjuda in till grillning eller fest har du den populära Storängsparken alldeles nedanför. Perfekt för både stora som små. Bostaden ligger invid trevliga Skälderviksplan med en praktisk närbutik och restaurang. Här finns även bänkar runt den trevliga fontänen.

Att din pärla har ett fantastiskt läge är bara att gratulera! Du hittar grönska och natur vart du än vänder dig från bostaden. Närhet till Årstavikens vatten för picknick vid vattnet. Promenadavstånd till Liljeholmen och vidare in till Hornstull. Trots det natursköna området har du innerstan runt knuten. Det är bara 150 meter till Årstabergs station. Pendeltåget till Södermalm tar endast 3 minuter och 6 minuter till T-centralen. Tvärbanan ligger även i Årstaberg och trafikerar Alvik, Liljeholmen, Globen, Gullmarsplans T-bana och Sickla. Goda kommunikationer för bil med anslutning till E4:an. Liljeholmens galleria ligger två stationer ifrån med ett utbud med 90 olika butiker. Vid Årsta torg och dess charmiga centrum finns gott om butiker och service, såväl som mysiga restauranger, gym, caféer, biograf m.m. Läget är helt enkelt perfekt för dig som vill bo i lugn miljö med småstadskaraktär ett stenkast från innerstan.

Varmt välkommen på visning!

Monia Belgacem - Mäklare Årsta

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

58 kvm

Avgift:

3 387 kr

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Ansvarig mäklare

Monia Belgacem

Monia Belgacem

08-580 80 794 · 0735-01 69 48


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Järnlundsvägen 15 Årsta

HitCounter