Råckstavägen 27

Vällingby Råcksta / Stockholm kommun
2 600 000 kr
  • 4 Rum
  • 66 kvm

En unik och plansmart 4:a i populär förening

En fantastiskt plansmart 4:a på 66 kvm i en populär förening, här har verkligen varje kvadratmeter nyttjats på ett effektivt sätt och varje del av lägenheten är genomtänkt. Med genomgående ekparkett genom hela lägenheten och gott om inbyggda förvaringsutrymmen så är denna lägenhet något utöver det vanliga!
Ett ljust kök med enhetliga vita skåpluckor och gott om plats för att ha ett matbord. Köket är utrustat med induktionshäll, ung, inbyggd mikro och diskmaskin.
Sovrummen 2 och 3 är tillbyggda av nuvarande ägare i samråd och godkännande från föreningen.
Hela lägenheten har ett genomgående ljus och en stor inglasad balkong.

Till trapphuset når ni både från gårdssidan och från gatan. Hiss finns till alla plan, även ner till garaget. Här bor ni i en populär och stabil förening med garage i huset. På gården finns det boulebana och lekplats samt bilfria innergårdar, nära till fina grönområden, bra kommunikationer och stort serviceutbud. Detta hem är välplanerat och minst sagt en möjlighet för dig som söker en fräsch lägenhet med en bra planlösning. Ett hem att trivas i helt enkelt.

Attraktivt område, bostaden är belägen i Råcksta och med gångavstånd till moderna Vällingby Centrum med bra shopping, biograf, caféer och restauranger samt service. Närhet till flera fina bad vid Mälaren, vackra omgivningar och fina promenadstråk. Mycket bra kommunikationer med flertal busslinjer och tunnelbana både från Vällingby och Råcksta.

Johannes Karlström - Mäklare Vällingby / Hässelby / Nälsta

STORLEK:

4 Rum

BOAREA:

66 kvm

Avgift:

3 768 kr

Slutbud:

2 600 000 kr (39 394 kr/kvm)

Kontakt

Extra kontaktperson

Joana Demir

Joana Demir

08-400 22 440 · 0768-99 07 44


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

HitCounter