Vasavägen 7

Solna Råsunda/Vasalund / Solna kommun
4 850 000 kr
  • 3 Rum
  • 81 kvm

Villakänsla- Stor uteplats med sol hela dagen - P-plats ingår i avgiften

SÄLLAN TILL SALU!

Varmt välkomna till denna charmiga fastighet med villakänsla. Här bor ni i ett lugnt och idylliskt villaområde i en unik och renoverad bostad med stor uteplats med dag och kvällssol ett stenkast från kommunikationer. Lägenheten är totalrenoverad 2008 och stilrena materialval pryder bostaden. Bostaden är i särklass unik och väldigt få av dessa objekt finns i Solna. Denna bostad passar perfekt för er som vill bo i villa men ej ta allt ansvar eller Er som vill bo i något utöver det vanliga. Bostaden är väldigt välplanerad och här möts ni av ett magiskt ljusinsläpp.

När ni kliver in infinner sig direkt en lugn känsla med mycket förväntningar.I anslutning till den rymliga entrén finner ni en helkaklad gäst-wc, en stor inbyggd garderob samt en klädkammare. Längre in i hallen ligger det helkaklade badrummet med ljust kakel och mörkt klinker, här får ni plats för både dusch och badkar samt en tvättmaskin. Vidare kommer ni in i kök och vardagsrum med öppen planlösning som blir den självklara samlingspunkten för familjen, från fönstrena blickar ni ut mot den lummiga innergården. Här finns ett rymligt kök med möjlighet för köksö och plats för stort matbord samt en soffa och tv. Sovrummen är rymliga med plats för valfri möblering. Uteplatsen i söderläge är magisk och här kan alla era drömmar gå i uppfyllelse med oändliga möjligheter med plantering och möblering, här bjuds ni av en skön sol hela dagen under högsommaren och morgon och kväll under för och sensommar.

I den låga avgiften ingår en egen P-plats samt ett källarförråd. Föreningen har även en gemensam tvättstuga samt cykelförråd.

Lägenheten ligger i ett lugnt och barnvänligt område. En kort promenad bort från bostaden ligger Solna Centrum med 110 butiker, restauranger, mataffärer samt kommunikationer i form av bussar och tunnelbana. Pendeltåg, tvärbana och bussförbindelser ligger också bara några minuters promenad bort från bostaden. På gångavstånd når ni Friends Arena och Mall of Scandinavia med dess stora utbud av evenemang, butiker och restauranger. Mataffärer finns i närområdet (ex Ica Råsundavägen, Coop Gustafsvägen/Södra Långgatan). Om ni behöver storhandla finns Ica Maxi i Solna Business Park.

I närheten finns fina strövområden/grönområden runt Råstasjön/Lötsjön och Hagaparken samt så är det promenadavstånd till Gamla Filmstaden i Råsunda. Skytteholmsparken har en plaskdamm för varma sommardagar. Det finns flertalet förskolor i närheten, ex: Solrosens förskola, Stråkets förskola, Juvelens förskola, Charlottenburgs förskola med flera. Även grundskolor finns i närheten: Fridhemsskolan, Råsundaskolan och Ekensbergsskolan.

Varmt välkomna att kontakta mäklaren för mer information!

Lawan Farag - Mäklare Solna / Sundbyberg

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

81 kvm

Avgift:

3 789 kr

Slutbud:

4 850 000 kr (59 877 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Lawan Farag

Lawan Farag

0735-18 03 22


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

HitCounter