Tallgatan 7B

Centrala Sundbyberg / Sundbyberg kommun
Kommande bostad
  • 3 Rum
  • 76 kvm
Anmäl intresse

Charmig 3:a med solig balkong, i hjärtat av Sundbyberg!

Varmt välkommen till denna stilrena renoverade 3:a med bekvämt och trivsamt boende med perfekt planlösning. Här erbjuds det absolut bästa!

Med ett av Sundbybergs mest eftertraktade lägen, endast 3-4 minuter från kommunikation finner ni denna rymliga och trivsamma bostad! Lägenheten ligger i lugnt och skyddat läge med en solig balkong med insynsskyddat läge mot grönskan!

Det stilmedvetna köket har en arbetsvänlig utformning som gör matlagningen till ett rent nöje. Köksinredningen bjuder på praktisk förvaring och all modern köksutrustning som kan önskas i form av mikro, ugn, diskmaskin samt kyl/frys. Här har man matplats intill fönstret med plats för 4-6 personer kring bordet. Öppet och luftigt vardagsrum med stort ljusinsläpp och gott om plats för familj och vänner att umgås, härifrån nås även lägenhetens mysiga balkong mot den grönskande och trevliga innergården! Två rejäla sovrum med gott om plats för de större sängarna samt med bra garderobslösningar. Bostaden har väl tilltagna rum med flera möbleringsalternativ samt gott om plats för förvaring. Stilrent badrum med värmegolv och badkar!

Här bor ni med bästa läge i centrala Sundbyberg med närhet till butiker, restauranger och utmärkta kommunikationer med pendeltåg och T-bana som tar dig in till city på knappa 8 min respektive 12 min. I närheten passerar flera busslinjer, bl.a. buss 515 som tar dig till Odenplan på ca 15 minuter samt tvärbanan som knyter ihop Alvik med Sundbyberg och vidare till Solna. Det är en kort promenad till ett Lötsjön-Golfängarnas naturreservat med de fina sjöarna Lötsjön och Råsundasjön, träningsstråk och utegym.

Missa inte denna lägenhet!

Varmt välkommen på visning

Linda Rosén - Mäklare Sundbyberg

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

76 kvm

Avgift:

3 397 kr

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Ansvarig mäklare

Linda Rosén

Linda Rosén

0708-67 70 26


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Tallgatan 7B Centrala Sundbyberg

HitCounter