Nybohovsgränd 50, 1tr

Nybohovsgränd 50, 1tr

Liljeholmen / Stockholm kommun
3 450 000 kr
  • 3 Rum
  • 76 kvm
Anmäl intresse

Stilfull interiör & inglasad balkong!

Ljus och genomgående trea med stilfulla materialval och inglasad balkong med härlig utsikt mot Liljeholmskajen och ända bort mot Globen!

Lägenheten bjuder på ett härligt ljusinsläpp genom stora genomgående fönsterpartier med utsikt ner mot Liljeholmskajen och ända bort mot Globen. Disponeringen präglas av generösa och sociala sällskapsytor, goda förvaringsmöjligheter, badrum med tvättdel och badkar, stora sovrum som rymmer dubbelsäng samt en härlig inglasad balkong. Interiören är stilfull och utgörs av fina målade ytskikt, stambytt kaklat badrum med golvvärme, eleganta parkett- och klinkergolv samt ljust delvis renoverat kök med charmiga tidsenliga detaljer.

Brf Reservoaren är en trevlig och stabil förening där både kabel-tv och bredband ingår i avgiften. Av föreningens 150st lägenheter upplåtes 3st med hyresrätt vilket kan ses som en dold tillgång vid en framtida upplåtelse. Nu planerar föreningen dessutom att ombilda den fd festlokalen till en lägenhet vilket kommer gynna föreningens ekonomi.
För de boende finns ett flertal gemensamma utrymmen såsom en övernattningslägenhet och bastu/relax som kan nyttjas av alla medlemmar. Föreningen erbjuder även förråd, tre tvättstugor samt 140st parkeringsplatser och 2st besöksplatser.

Området är mycket populärt tack vare närheten till naturen med bad och promenadstråk, gallerian och kommunikationerna. Runt husknuten ligger den omtyckta Pandaparken för lek och bus och nära den finns även både förskola och grundskola. Ett stenkast bort ligger sjön Trekanten med mysiga promenadstråk, badmöjligheter på sommaren och skridskoåkning på vintern. Nere på Liljeholmstorget ligger gallerian med 90 butiker, mataffärer och en mängd övrig service. Här finns även flertalet skolor & förskolor, röda linjens t-bana som tar dig till bl.a. city, Universitetet och Tekniska högskolan, Tvärbanan samt en mängd kompletterande bussar.

Ring gärna för inbokning av privat- eller livevisning!

Varmt välkommen!

Nicklas Talvitie - Mäklare Liljeholmen

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

76 kvm

Avgift:

3 504 kr

Visning:

Söndag 5/4 Kl. 13:15-13:45

Pris:

(45 395 kr/kvm) 3 450 000 kr
Ansök om lånelöfte

Notarlånet i samarbete med Consector

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Bilder

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Nybohovsgränd 50, 1tr Liljeholmen

HitCounter