Gjuteribacken 4C

Centrala Sundbyberg / Sundbyberg kommun
3 160 000 kr
  • 3 Rum
  • 60 kvm

Magisk 3:a med solig balkong nära kommunikationer!

MISSA INTE FILMEN! - Klicka på "läs mer hos mäklaren"
*Föranmälan till visning för mer info*

Varmt välkommen till denna charmiga 3:a med suverän planlösning på en attraktiv adress i hjärtat av Sundbyberg! Bostaden har en väl genomtänkt planlösning med flertalet fönster i två väderstreck som ger ett härligt ljusinsläpp! Stort och luftigt vardagsrum med vacker fiskbensparkett, härifrån nås även den charmiga balkongen som bara får en att längta hem!
Ljust och fräscht kök med allt du kan önska dig så som goda arbetsytor, gott om förvaring, matplats samt diskmaskin. Två rymliga sovrum, stambytt och helkaklat badrum.… den charmiga balkongen som bara får en att längta hem!

På trevliga Gjuteribacken bor man med lugnt grönskande läge samtidigt som man har pendeltåg, tvärbana, tunnelbana och bussar på bara 1-2 minuters promenadavstånd. Pendeltåget tar dig in till Odenplan på endast 5-6 minuter. I närheten finns förskolan Kullen och Lilla Alby skola. Runt hörnet, på Landsvägen, finns konditori/bageri, matbutiker, restauranger mm. Populära Signalfabriken har flertalet klädbutiker, cafeér, ett SATS samt trevliga restauranger och barer. Vill man åt större inomhus shoppingcenter så har man både Mall of Scandinavia och Bromma Blocks på kort avstånd. Sundbyberg erbjuder härlig natur som man kan njuta av vid Tuvanparken, Marabouparken, Lötsjön samt Ursviks motions- och skidspår. På nära avstånd ligger Sundbybergs Strandpromenad där man kan promenera eller cykla till Pampas Marina, Karlbergs Slott samt Kungsholmen.

Missa inte denna lägenhet!
Varmt Välkommen på visning!

Shervin Hashemi - Mäklare Solna / Sundbyberg

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

60 kvm

Avgift:

3 651 kr

Slutbud:

3 160 000 kr (52 667 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter