Vintervägen 19

Solna Gamla Råsunda / Solna kommun
6 525 000 kr
  • 3 Rum
  • 82 kvm

Sekelskiftdröm – Två balkonger – Sol från morgon till kväll

På Vintervägen 19 bor ni i hjärtat av Råsunda i en sekelskiftesdröm från 1912 högt upp i huset. Bostaden präglas av exklusivt sekelskifte rakt igenom och har ett magiskt ljusinsläpp från de charmiga fönsterna samtidigt som rymden flödar tack vare takhöjden på över 3 meter. Varje rum är unikt med sin fantastiska stuckatur, varierade fönsterformer och bevarade tidstypiska detaljer. Det ljusa trägolvet är genomgående. Bostaden har två balkonger i olika väderstreck vilket ger er sol från morgon till kväll. Kungsbalkongen når ni från matsalen där ni går ut genom två spröjsade pardörrar och möts av en harmonisk vy över Råsundavägen. Här har ni en morgon- och dagssol. Denna balkong har många användningsområden utöver en lugn stund i solen. Bland annat är balkongen perfekt för förminglet innan middagen eller så kan ni skapa er odlingarna och rabatterna ni drömt om. Från köket når ni den andra balkongen som vetter mot den lugna innergården, här har ni eftermiddag- och kvällssol.

Köket är charmigt med mycket karaktär. Bakom vackra köksluckor döljer sig gott om förvaring. Bänkskivan är i sten och här finns mycket plats för de som gillar att skapa magi i köket. Här hittar ni ett stort skafferi, inbyggd ugn, mikro, diskmaskin, kolfilterfläkt, kyl/frys, gasspis samt bardisk. WC + dusch är renoverade 2017 och är praktiskt avdelade. WC:n är inredd med toalett, handfat och plats för hylla. I duschrummet finns det en rymlig dusch, tvättmaskin, handdukstork samt avlastningsbänk som kan användas som exempelvis sminkbord. De tre rummen i fil är väl tilltagna och kan disponeras efter önskemål men förslagsvis sovrum, barnrum, vardagsrum, matsal, kontor etc. Vidare finns en rymlig hall med plats för avhängning, två rymliga klädkammare och ett linneskåp.

Läget i hjärtat av Gamla Råsunda är svårslaget, vackra fastigheter, lummiga omgivningar och utmärkt service ligger runt knuten med flera trevliga restauranger och caféer. Mataffär ligger en kort promenad bort och kommunikationerna är utmärkta. 100 m bort stannar buss 515 med slutstation Odenplan, men som också går upp till Solna station där ni kan ta pendeln vidare eller Tvärbanan direkt till exempelvis Bromma Blocks eller Globen. 5 minuters promenad bort stannar T-banans blå linje. T-banan tar er till T-centralen på ca 10 minuter, Fridhemsplan på 6 min eller Kista på 5 min. Andra busslinjer utmed Råsundavägen, som avgår vid tunnelbanan, är 509, 505, 70 och 176/177.

För den som är bilburen kommer man enkelt ut på E18, E4 och E20. Det är bara 10 min med bil till Bromma flygplats. Arlanda ligger också tidsmässigt nära med pendeltåget eller flygbussarna från Haga Norra.

Till Karolinska och Vasastan cyklar ni på 15 min.

Hiss finns ej i huset men via grannhuset (Råsundavägen 123) där hiss finns kan du smidigt gå via vinden och komma ner till lägenheten.


Varmt välkomna att kontakta mäklaren för mer info!

Hanna Hedström - Mäklare Solna / Sundbyberg

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

82 kvm

Avgift:

3 248 kr

Slutbud:

6 525 000 kr (79 573 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter