Drakengatan 8, 4tr

Järfälla Barkarbystaden / Järfälla kommun
2 150 000 kr
  • 2 Rum
  • 49 kvm

*Accepterat pris!
Välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter i form av garderober med snygga spegelskjutdörrar. Stilfullt kök som är fullutrustad i rostfria vitvaror samt integrerad diskmaskin och en matavfallskvarn. Den öppna planlösningen ger sociala ytor och lägenheten präglas av ett fantastiskt ljusinsläpp med högt läge och fönster i två väderstreck. I vardagsrummet finns det plats för allt ett vardagsrum behöver.
Rymligt sovrummet med balkong mot innergården. I sovrummet finns två garderober och plats för större säng. Snyggt helkaklat badrum med en kombimaskin. Grå klinker på golvet och vitt kakel på väggarna.

I närheten finns restauranger, caféer, friskvårdsanläggningar och en Ica maxi-butik som alla är redo att ta hand om dig och dina behov. Flottiljens köpkvarter öppnades i maj 2014. I november samma år utökades utbudet av butiker ytterligare i Barkarbystaden med öppnandet av Barkarby gate. I Barkarbystaden bor du granne med en av Sveriges största handelsplatser med bland annat Ikea och över 80 välkända butiker, varuhus och stormarknader.

Alexander Yossef - Mäklare Järfälla

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

49 kvm

Avgift:

3 048 kr

Slutbud:

2 150 000 kr (43 878 kr/kvm)

Bilder

HitCounter