Drakengatan 8, 4tr

Drakengatan 8, 4tr

Järfälla Barkarbystaden / Järfälla kommun
2 150 000 kr
  • 2 rum
  • 49 kvm
Anmäl intresse

Välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter i form av garderober med snygga spegelskjutdörrar. Stilfullt kök som är fullutrustad i rostfria vitvaror samt integrerad diskmaskin och en matavfallskvarn. Den öppna planlösningen ger sociala ytor och lägenheten präglas av ett fantastiskt ljusinsläpp med högt läge och fönster i två väderstreck. I vardagsrummet finns det plats för allt ett vardagsrum behöver.
Rymligt sovrummet med balkong mot innergården. I sovrummet finns två garderober och plats för större säng. Snyggt helkaklat badrum med en kombimaskin. Grå klinker på golvet och vitt kakel på väggarna.

I närheten finns restauranger, caféer, friskvårdsanläggningar och en Ica maxi-butik som alla är redo att ta hand om dig och dina behov. Flottiljens köpkvarter öppnades i maj 2014. I november samma år utökades utbudet av butiker ytterligare i Barkarbystaden med öppnandet av Barkarby gate. I Barkarbystaden bor du granne med en av Sveriges största handelsplatser med bland annat Ikea och över 80 välkända butiker, varuhus och stormarknader.

Alexander Yossef - Mäklare Järfälla

Storlek:

2 rum

Boarea:

49 kvm

Avgift:

3 048 kr

Pris:

(43 878 kr/kvm) 2 150 000 kr

Ska du köpa bostad och behöver sälja?

BOKA KOSTNADSFRI VÄRDERING

Bilder

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering.

BOKA HÄR

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Drakengatan 8, 4tr, Järfälla Barkarbystaden.

HitCounter