Kälkesta Skogshyddan

Lekeberg kommun
2 550 000 kr
  • 8 rum
  • 187 kvm

Drömvilla i natursköna Fjugesta!

Varmt välkommen till denna drömvilla. Nuvarande ägare har under sin tid i huset byggt ut det från 87 kvm till hela 187 kvm samt renoverat och restaurerat upp huset. Det har tagit flera år och de har skapat ett modernt hem samtidigt som de har lyckats med att behålla dess charm. I den lummiga omgivningen känns huset och dess placering helt perfekt - detta måste upplevas!

Med åtta rum och kök har du gott om plats för den stora familjen, eller för dig som kanske trivs med stora ytor. Den dubbla entrédörren tar dig till bostadens hall som är öppen och luftig. Härifrån når du det smakfulla badrummet. På golvet ligger stora gråa klinkerplattor och vitt kakel på väggarna. Här finns ett stort badkar, toalett, kommod och handdukstork.

Från hallen når du också bostadens matsal där du enkelt får plats med det stora matsalsbordet. Rummet angränsar till både kök och ett rum som förlänger matsalsrummet och sedan angränsar till vardagsrummet. Från matsalen når du också husets baksida. Köket är ett perfekt arbetskök med alla de vitvaror som behövs för att lyckas med matlagningen. Köksluckorna är vita och på väggen sitter en tegelstensvägg, som skapar ett charmigt intryck.

I vardagsrummet får du plats ett större möblemang och här finns en braskamin, som garanterat höjer mysfaktorn under hösten och vintern. Från vardagsrummet når du sovrummet som ligger på bottenvåning.

Det finns ytterligare en toalett att tillgå på bottenplan, det når du via groventrén där du också har praktisk förvaring i form av två dubbel- samt en enkelgarderob. Här finns också tvättpelare och värmepump.
Det är dessutom golvvärme på hela entréplanets nya del.

Övervåningen är fantastiskt fin, med bevarade trägolv i den gamla delen och takbjälkar i den nya, utbyggda, delen. Samtliga rum känns mysiga och charmen finns även här. Det största sovrummet har högt i tak och här får du plats med en dubbelsäng samt ytterligare möbler. Tack vare det höga taket är det förberett för ett loft, som ligger ovanpå de två mindre sovrummen som angränsar till det stora rummet. Här finns även en extra wc.

Från hallen når du också bostadens kattvind.

När du kommer fram till huset möts du av en trevligt grusad uppfart. Huset ligger lugnt till då det ligger längst ner på gatan, med en lummig trädgård. På trädgården får du plats med det mesta och här finns också uthus med förråd, vedbod och verkstad.

Med bara några minuters bilresa når du även Fjugesta centrum med flera förskolor, restauranger, mataffärer, systembolag och kanske det viktigaste av allt, Sannabadet!.

Om du har ett intresse av att köpa ett hus där det bara är att flytta in, som ligger "på landet" men ändå nära Örebro - och som också är insynsskyddat, då måste du komma och uppleva denna drömbostad!

Varmt välkommen på visning!

Marcus Bergdahl - Mäklare Örebro

Storlek:

8 rum

Boarea:

187 kvm

Visning:

Söndag 25/8 Kl. 12:00-13:00Måndag 26/8 Kl. 17:00-18:00

Tomtarea:

2 718 kvm

Slutbud:

2 550 000 kr (13 636 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Marcus Bergdahl

Marcus Bergdahl

0761-80 24 05


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

HitCounter