Skytteholmsvägen 24

Skytteholm/Solna C / Solna kommun
3 370 000 kr
  • 2 rum
  • 58 kvm

Suveränt läge vid Solna C med solig balkong mot grönska! Låg avgift!


Med ett suveränt läge vid Solna Centrum ges nu möjligheten att förvärva denna inbjudande tvårummare. Här bor man minst sagt centralt samtidigt som man från fjärde våningen upplever det lugna och ostörda läget. Från vardagsrum och den rymliga balkongen har man en ljuvlig fri utsikt över föreningens grönskande gård. Den genomgående planlösningen ger ett härligt ljusinsläpp. Bostaden finner ni i exklusivt skick med stilrent kök och badrum i modernt snitt. Trivsamma sällskapsytor med rymligt vardagsrum och ett generöst sovrum. Lägenheten har genomgått en totalrenovering år 2017/2018. Bostaden bjuder dessutom på goda förvaringsmöjligheter i form av inbyggda garderober i vardagsrummet.

Förutom shopping, restauranger, service och kaféer bor man här alldeles intill tunnelbana, tvärbana och flertalet busslinjer. På endast ca 10 minuter är man i Stockholm city. Grönområden finns det också gott om i området. Förutom föreningens gård har man bland annat Skytteholmparken och gångavstånd till Hagaparken och natursköna Pampas Marina nere vid vattnet.

Stabil och välskött förening där större renoveringar är genomförda såsom byte av stammar och fönster. Garageplatser och parkeringsplatser hyrs ut till en låg kostnad. Till lägenheten tillhör även ett förråd.

Varmt välkomna på visning!

Gurvinder Singh - Mäklare Solna / Sundbyberg

Storlek:

2 rum

Boarea:

58 kvm

Avgift:

2 318 kr

Slutbud:

3 370 000 kr (58 103 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter