Blackebergsplan 10

Bromma Blackeberg / Stockholm kommun
3 390 000 kr
  • 3 Rum
  • 83 kvm

Våning 11/12. Milsvid utsikt och inglasad balkong!

Belägen uppe på 11:e våningen med en milsvid utsikt och fönster i tre väderstreck hittar vi denna fantastiska trea. Utsikten och ljuset här bara måste upplevas på plats! Lägenheten är välplanerad och rymlig med sociala ytor. Trevligt vardagsrum i gavel med många fönster för härligt ljusinsläpp samt utgång till den inglasade balkongen. Här kan ni sitta och njuta av utsikten från västerort och hela vägen bort till Globen. Vidare ett fint och fullutrustat kök med delvis nya vitvaror och gott om utrymme för matplats invid fönster. Två st rymliga sovrum, varav ett fungerar utmärkt att disponera som exempelvis matsal eller kontor om man så önskar. Stort helkaklat badrum med helt ny tvättmaskin och en praktisk klädkammare för förvaring. Genomgående fina ytskikt och golvet pryds av en stilren ekparkett. Hiss finns i huset och fiber är indraget.
Här bor ni mitt i Blackebergs centrum nära kommunikationer, närservice och natur med Grimsta naturreservat och Mälarens härliga vatten.

Brf Höjdpunkten är en så kallad 55+ förening och minst 1 medlem per lägenhet måste ha fyllt 55 år.

Från fastigheten finns två utgångar, en från plan 2 mot Blackebergs torg och en från plan 1 med utgång mot Vinjegatan och tunnelbanan. Direkt utanför dörren har ni all tänkbar service så som Hemköp, apotek, bibliotek, restauranger samt tunnelbanan som tar cirka 20 minuter in till city. Huset har en fräsch tvättstuga, stort cykelrum, rymliga förråd samt en välanvänd föreningslokal som kan hyras för stora middagar etc. Här finns även ett övernattningsrum som kan hyras för gäster som kommer på besök. I föreningen anordnas olika fester, bokklubb samt andra aktiviteter för medlemmarna som man kan välja att delta i. Mycket trevligt och bekvämt boende där man verkligen trivs med andra ord!

Dessutom har ni bara några minuters promenad till storskogen i Grimsta naturreservat. Här går ni bland uråldriga träd längs den västvända strandpromenaden på Mälarens vattenbryn. Gott om mäktiga badklippor och grillplatser där ni kan sitta och skåda de vackra solnedgångarna. Här finns också Kvarnvikens Kvarn, Båtklubben samt Kanaanbadet med det mycket populära Trädgårdscaféet.

Jag bor även själv i området, så ring mig gärna om ni vill veta mer om fördelarna. Eller kika in på vår sida om Blackeberg:

http://www.notarblackeberg.se

Linn Holmer - Mäklare Bromma / Spånga

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

83 kvm

Avgift:

4 887 kr

Slutbud:

3 390 000 kr (40 843 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter