Duettvägen 157

Skogås / Huddinge kommun
3 750 000 kr
  • 4 Rum
  • 116 kvm

Äntligen är det dags!

Äntligen är det dags för en utav de populära gavelradhusen på Duettvägen! Denna bostad bockar i de flesta rutor för även den mest kräsna bostadsletaren men några saker är värda att trycka lite extra på.

- Gavelläge, ni har ingen granne i direkt anslutning på ena sidan. Detta bidrar självklart till några extra kvadratmeters gräsmatta att nyttja efter egen preferens!
- Utöver de extra kvadratmeterna så ligger baksidan med ett ypperligt solläge och bjuder även på en jacuzzi!
- Bostaden har en genomgående god standard med fräscha ytskikt
- På framsidan finns det även en balkong vilket för att ni kan nyttja soltimmarna under hela dagen
- Duettvägen är beläget väldigt nära kommunikationer, natur och skolor

Man har även gjort några mindre renoveringar i en väldig närtid. Bottenvåningens sovrum inklusive förrådet är nymålat med en nylagd ekparkett. Det "lilla" sovrummet på plan 3 är även det nymålat.

Inom samfälligheten har man även korrigerat värmesystemet genom att byta ut ledningarna i marken. Arbetet är i det absoluta slutskedet och denna investering kommer att gynna hela samfälligheten på grund utav de minskade driftkostnaderna.

Området är mycket lugnt och som sagt var ett utav de mest populära områdena i Skogås. En kortare promenad tar er till en trevlig badplats i Drevviken, mysiga promenadspår och Skogås Centrum. I centrum finner ni till exempelvis en matbutik, gym och andra bekvämligheter. Kommunikationerna är väldigt bra de också, man tar sig in till Stockholm City med pendeltåg på ca 20 minuter och bussar går mot Farsta Centrum, Länna, Haninge, Huddinge och Vega med jämna mellanrum.

Utöver närheten till natur, kommunikationer och service så finns det även skolmöjligheter för alla åldrar. Inom ett behagligt promenadavstånd så finner ni både förskolor, grundskolor (F-9) samt en gymnasieskola.

Om ni har några frågor eller funderingar så är ni varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare - Daniel Sporrong Najjar.

Fastigheten är en del utav Duettens samfällighet. För mer info, besök gärna http://www.duettsamf.se/.

Daniel Sporrong Najjar - Mäklare Farsta, Sköndal, Skogås & Trångsund

STORLEK:

4 Rum

BOAREA:

116 kvm

Tomtarea:

166 kvm

Slutbud:

3 750 000 kr (32 328 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Daniel Sporrong Najjar

Daniel Sporrong Najjar

0708-99 04 56


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

HitCounter