Lindvallsplan 10, 4 tr

Södermalm / Hornstull / Stockholm kommun
2 780 000 kr
  • 1 Rum
  • 27 kvm

Välplanerad och charmig etta med möblerbar balkong högt upp i huset!

Välkommen till denna välplanerade och mycket fina etta med möblerbar balkong högt upp i fastigheten! Lägenheten är väldisponerad med ett rymligt vardagsrum, praktisk kokvrå samt ett helkaklat badrum med dusch. Tidstypiska attribut så som generös takhöjd, speglad dörr, spröjsade fönster och vacker fiskbensparkett bidrar till lägenhetens charmiga karaktär. Nu har du chans att förvärva en av områdets mest välplanerade och finaste ettor som tar tillvara på alla sina kvadratmeter. Stabil och omtyckt förening med en trevlig innergård och som dessutom äger sin mark!

Här bor du lugnt och skönt i ett av Stockholms mest attraktiva och trendiga områden. Kontinental stämning och kreativ atmosfär färgar tillvaron och i kvarteret finns bl.a. bageri, närbutik, skomakare, barer och caféer. I Hornstulls Galleria hittar du allt vad du kan tänkas behöva såsom kläd, inredning och skobutiker samt systembolag och mycket mer. Andra pärlor i området som inte bör missas är Restaurang Tjoget, Lasse i parken, Vurma, Debaser, Bistro Barbro, Långholmens Brokafé och kvartersbion Bio Rio. Området har goda kommunikationer med flertalet busslinjer samt T-banans röda linje som tar dig in till Stockholms city på några minuter.

Förutom Hornstulls och Högalids generösa utbud av caféer, butiker och service finns vatten och grönområden inpå knuten och här kan du finna Södermalms Båtklubb eller varför inte hyra en kanot hos Långholmen Kajak och paddla dig runt i natursköna områden, ta ett pass i utegymmet som ligger i Pålsundsparken. På Reimersholme, Långholmen, i Tantolunden och längst Årstaviken ges tillfälle till bad, natursköna motionsrundor och andra trevliga nöjen så som vinter- och sommarmarknader. Valmöjligheterna är många och trivseln lätt att finna.

Varmt välkommen på visning!

Sanna Treijs - Mäklare Södermalm / Maria / Högalid / Gamla stan

STORLEK:

1 Rum

BOAREA:

27 kvm

Avgift:

1 496 kr

Slutbud:

2 780 000 kr (102 963 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter