Östhammarsgatan 64, 3tr

Gärdet / Östermalm / Stockholm kommun
4 320 000 kr
  • 2 Rum
  • 55 kvm

Ljus och välplanerad gaveltvåa

Varmt välkomna till ett boende utöver det vanliga. Här bor du ett stenkast från Gärdesfälten, Kampementsbadet och kommunikationer i en trivsam förening med eget gym, tvättservice och ett café.

Rummen har genomgående vackra trägolv och stora fönsterpartier som skänker lägenheten mycket ljus. Köket är modernt inrett med all utrustning man kan önska i öppen planlösning mot vardagsrummet.

Bostaden har ett ordentligt sovrum med gott om förvaringsutrymme i en stor garderob med skjutdörrar. Utöver det finns en rymlig klädkammare i hallen intill.

Badrummet är modernt inrett med stilrent ljust kakel och klinkergolv med golvvärme och spotlights med dimmer i tak. Badrummet är fullt utrustat med separat dusch med vikbar glasdörr, stort tvättställ, spegel, handdukstork, tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk ovan samt två vita väggskåp.

Östhammarsgatan 64 erbjuder ett modernt och funktionellt boende som samtidigt har elegans och känsla för detaljer. Deli, gym och garageplatser i huset är annat som gör detta till ett helt unikt boende i Stockholms innerstad.

På några minuter nås SATS träningscenter med squash-bana och i kvarteret finns gratis beachvolleyboll samt Kampementsbadet, ett populärt utomhusbad med en 25 meters utomhusbassäng med 27 grader.

På Gärdesfälten finns Stockholms mest centrala skidspår, elljusslinga för joggingrundor eller skidåkning runt Kaknästornet, samt en ridskola. Det är även nära till skridskobana på Östermalms IP.

Det finns många trevliga restauranger och butiker i kvarteren runt om. I Värtahamnen ökar butikutbudet i stadigt tempo och därmed även annan service. ICA Nära öppet 08-23 finns på bara 250 m avstånd och även stora och fräscha ICA Kvantum Värtan öppet 08-22 finns dessutom på bara 800 m avstånd. Kring bostaden finns Stockholms vackraste strövområden, Gärdet och Djurgården, som erbjuder gröna ängar, vatten och mysiga promenadstråk.

Täta kommunikationer med buss nr 1 & 72 som stannar i närheten av huset och buss 76 en bit bort samt röd tunnelbanelinje med station Gärdet, uppgång på Värtavägen inom ca 5 min promenad. Till Stureplan och City är det cykelavstånd på ca 7 minuter.

Sandra Hansson - Mäklare Gärdet / Östermalm / City

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

55 kvm

Avgift:

3 499 kr

Slutbud:

4 320 000 kr (78 545 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Sandra Hansson

Sandra Hansson

0708-67 70 16


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

HitCounter