Grindtorpsvägen 41, 9 tr

Täby Grindtorp / Täby kommun
1 880 000 kr
  • 1.5 Rum
  • 29.5 kvm

Toppfräsch och modern lägenhet - Våning 9 - Stabil och populär brf!

Nu finns möjlighet att förvärva denna underbara lägenhet i populära Brf Jupiter. Detta är lägenheten för dig som har höga krav på standard och där varje kvadratmeter utnyttjas maximalt. Lägenheten har stora fönsterpartier och högt läge vilket ger gott om ljusinsläpp och en utsikt utöver det vanliga. Med lägenhetens höga läge bor man utan insyn, i ett ostört läge, med himlen som närmsta granne!

Här bor du på väldisponerade ytor där snygga materialval matchas med ljusa väggar. Lägenheten erbjuder en smart planlösning med en rymlig sovalkov som skapar en avskild del för sovplatsen. Loftsängen skapar dessutom möjlighet att möblera sovalkoven med en skrivbordshörna om så önskas. Tack vare denna smarta lösning ger allrummet gott om plats för soffa, soffbord, tv-möbel samt matbord intill fönstret. Stilrent kök med grå köksluckor erbjuder bra förvaring. Till den maskinella utrustningen ingår kyl/frys, varmluftsugn, induktionshäll (spis), köksfläkt samt diskmaskin. På väggen sitter snyggt kakel i vitt. Fräscht och renoverat badrum med dusch, vikbara duschväggar i glas. Här finns även handdukstork, golvvärme samt toppmatad tvättmaskin. Rymlig hall med plats för hatthylla och avhängning av ytterkläder och skor. I anslutning till hallen finns en klädkammare som erbjuder gott om förvaring.

Från Grindtorp finns utmärkta kommunikationer med Stockholm både via tåg samt buss. Bra kommunikationer till Universitetet. Även bussar till Roslagen går från Norrtäljevägen. Bra kommunikationer finns också till Åkersberga, Vallentuna, Arninge och Sollentuna. Två nattbussar går till Vallentuna resp. Hägernäs. På en kort promenad från Grindtorp finner ni även Täby Centrum.

I närområdet finns också fina motionsområden, t ex Ensta krog och Norrskogsbadet. Ni kan också besöka Tibblebadet med både bad och gym. Tibblevallen ligger också i närheten med stora fotbollsplaner och det finns också möjlighet att besöka både bowling- och ishallen. Täby bibliotek, Tibble Kyrka och Täby Närsjukhus ligger också i närområdet.

Sammanfattningsvis en mycket fin lägenhet i gott skick – bara att flytta in! Hjärtligt välkomna på visning!

Michaela Holmström - Mäklare Täby

STORLEK:

1.5 Rum

BOAREA:

29.5 kvm

Avgift:

2 408 kr

Slutbud:

1 880 000 kr (63 729 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Michaela Holmström

Michaela Holmström

0739-62 61 13


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

HitCounter