Kungsgatan 7A

Kungsgatan 7A

Centrum / Uppsala kommun
3 495 000 kr
  • 3 rum
  • 96 kvm
Anmäl intresse

Modernt boende i absoluta toppskick mitt i city!

Högst tilltalande bostad i oslagbart läge där hela lägenheten andas modernitet och finess. Här har det inte lämnats kvar mycket att drömma om.

Bostaden är i absolut toppskick och här finner ni två badrum vilket underlättar vardagen för hela familjen. Materialvalen i badrummen är snygga och stilsäkra.

Lägenhetens sovrum är mycket trivsamma där det ena har en generös skjutdörrsgarderob och utgång till den fantastiska uteplatsen som både har trätrall och är rymlig. Här kommer det att spenderas mycket tid!

Vidare finner vi hjärtat i detta hem, köket och vardagsrummet. Köket är varje hemmakocks dröm, passar perfekt för den stora matfantasten! Gott om avställningsytor och köket bjuder verkligen in till matlagningskreativitet. Köket är en perfekt plats för sociala tillställningar, läcker öppen planlösningen mot vardagsrummet och matplatsen.

Köket har alla finesser man kan tänkas behöva och som en liten extra bonus finns här en inbyggd vinkyl för kommande middagsbjudningar.

Tack vare det generösa fönsterpartiet som pryder vardagsrummets ena vägg, får rummet ett fantastiskt ljus och känns både luftigt och inbjudande. Här kan man med ro i själen spendera sina kvällar i soffan framför TVn med hela familjen.

Här på Kungsgatan 7A bor ni med ett gynnsamt läge med busshållplats strax utanför porten. Bara ett stenkast bort ringlar den vackra ån genom Uppsala och lika nära når ni gågatan med all tänkbar service du möjligtvis kan behöva. Optimalt pendlarläge med resecentrum bara en kort promenad bort.

Detta är ett boende för den som föredrar att bo modernt med generösa ytor, i ett centralt läge men samtidigt i en tyst lägenhet. Där ni inte störs av stadspulsen.

Anmäl ert intresse för att säkerställa att ni tagit del av all information.

Albin Ruhl - Mäklare Uppsala

Storlek:

3 rum

Boarea:

96 kvm

Avgift:

5 047 kr

Visning:

Söndag 22/9 Kl. 14:00-14:30

Pris:

(36 406 kr/kvm) 3 495 000 kr

Ska du köpa bostad och behöver sälja?

BOKA KOSTNADSFRI VÄRDERING

Visning & Kontakt

  • Söndag 22/9 Kl. 14:00-14:30Spara i kalender

    Anmäl gärna ert intresse. Välkomna.

Ansvarig mäklare

Albin Ruhl

Albin Ruhl

0701-47 94 33


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering.

BOKA HÄR

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Kungsgatan 7A, Centrum.

HitCounter