Gamla Enköpingsvägen 162

Sundbyberg/Ursvik / Sundbyberg kommun
4 130 000 kr
  • 4 Rum
  • 104 kvm

Unik lägenhet med stor terrass i bästa solläge!

Denna unika bostad erbjuder en stor terrass i gavel med sol från morgon till kväll och milsvid utsikt. Förutom det erbjuds det ett modernt och stilfullt kök med praktisk arbetsyta samt en köksö som skärmar av mot den öppna planlösning mot vardagsrummet. Tre bra sovrum som ligger separat från den sociala ytan. Två helkaklade badrum med tvättmaskin samt torktumlar. En öppen planlösning, ett fantastiskt ljusinsläpp med fönster i tre väderstreck och en modern prägel gör denna lägenhet till ett mycket trivsamt och bekvämt boende. För den som önskar går lägenheten att disponera som en femma beroende på vad som passar familjen bäst. Hiss finns i huset!

Stora Ursvik är ett område i Sundbyberg som är i ständig utveckling. Lägenheten ligger på samma gata som Kymlingeskolan som inrymmer skola. Forskarens förskola ca 250 meter bort och öppnades för ca ett år sedan. Redan i samband med de första inflyttningarna i Stora Ursvik öppnades dessutom Pysslingens förskola/skola samt Älvkvarnsskolan på Marieborgsgatan. Under hösten 2010 öppnades den första kommunala förskolan i Stora Ursvik, Granatäpplet. Planarbete pågår för ytterligare förskolor och en Högstadieskola inom de närmaste åren. I närheten av bostaden finns restaurangerna Ursvik Kök och Bar, Arigato Sushi, samt Lilla Sara och ett kafé Mama Bear. Därtill ett mini-livs, Handlarn och ett gym, Puls & Träning. Lite längre bort ligger restaurangen Mateos. På andra sidan Enköpingsvägen ligger Willys, Hornbach och Stora Coop. Systembolaget kommer öppna vår.

Precis utanför porten stannar buss 504 som tar dig till tunnelbanan i Hallonbergen eller Rissne på 5 minuter. Bussen tar dig även till Sundbybergs Centrum på cirka 15 minuter. Vill du hellre ta cykeln till tunnelbanan så når du stationerna i både Rissne och Hallonbergen på 5-7 minuter. Nattbuss 591 går från Centralstationen/Cityterminalen via st Eriksplan m.m. till Ursvik (Gamla enköpingsvägen) vilken tar 18 minuter. Byggande av Tvärbanan är påbörjat med planerad trafikstart till Ursvik från Alvik/Ulvsunda via bl a Bromma Blocks år 2021.

I närheten av lägenheten ligger Ursviks motionsområde. Ett naturnära och välutvecklat motionsområde med bra löp- och vandringsstigar utmärkta med slingor upp till 15 km. Ursviks skogar erbjuder fina naturreservat och mysiga lekplatser, grillplatser och fotbollsplaner. Under vintern utnyttjas motionsspåren till längdskidåkning. I Ursvik bor du nära både staden och skogen!I pågående planprocess med byggstart nästa år ligger Ursviks torg, cirka 200 m från lägenheten , med den ena tvärbanestationen och en hel del butiker och service.

Varmt Välkommen på Visning!

Linda Rosén - Mäklare Sundbyberg

STORLEK:

4 Rum

BOAREA:

104 kvm

Avgift:

5 862 kr

Slutbud:

4 130 000 kr (39 712 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Linda Rosén

Linda Rosén

0708-67 70 26


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

HitCounter