Kungssätravägen 18

Kungssätravägen 18

Skärholmen Sätra / Stockholm kommun
2 395 000 kr
  • 3 rum
  • 60.5 kvm
Anmäl intresse

3a i hus med New York känsla. Gemensam takterrass med bubbelpool samt ett stenkast från T-banan

Välkommen till denna nyproducerade hörnlägenhet från 2014. En optimal trea i hus med New York känsla. Gemensam takterrass med festlokal, soldäck, bubbelbad och grill. Smakfulla materialval och genomgående ljusflöde präglar denna välplanerade pärla med uteplats. Utmärkt läge nära centrum och ett stenkast till t-bana.

Otroligt populärt projekt med en spännande New York inspirerad design som möter svensk funktionalitet. Här sätts ljusflöde, smarta förvaringsmöjligheter och öppna sällskapsytor i fokus. Lägenheten är väl genomtänkt med stort ljusinsläpp. Utgång till den stora uteplatsen från samtliga av lägenhetens rum. Helkaklat badrum med golvvärme. Förråd finns.

Njut av den gemensamma takterrassen med pampig utsikt över takåsar och natur. Takterrassen med bubbelbad, soldäck, grill samt den intilliggande lokalen kan användas för exempelvis middagar, fester eller sol-häng. Här kan du avnjuta en middag med goda vänner eller varför inte sjunka ner i spabadet och glömma den stressiga vardagen för en stund. I anknytning till lokalen finns en övernattningslägenhet om era gäster önskar stanna över natten.

I direkt närhet finns Sätras tunnelbanestation och du tar dig in till Stockholms central på cirka 21 minuter. Väljer man istället att ta bilen så tar resan cirka 15 minuter. Snabb access till E4.

Sätra med naturen och Europas bästa shopping som granne. I Sätra finns alla möjligheter för den aktive, såväl gammal som ung! Här finns stora grönområden med ängar, promenadstråk och motionsslingor. Dra fördel av strandbad, kolonilotter, idrottshallar, båtklubb, ridhus, fotbollsplaner, lekplatser och mycket mer. Bebyggelsen är blandad i kuperad terräng. Centrumet har matbutik, restauranger, vårdcentral och flera butiker. I närområdena har du allt du behöver i form av skolor, service och shopping. Skärholmens centrum och Kungens Kurva ligger på promenadavstånd, med Europas största Ikea och Nordens största nöjescentrum Heron City. Till city tar det 20 minuter med t-banan och flera busslinjer trafikerar området.

Välkommen på visning!

Filip Tentak - Mäklare Nacka

Storlek:

3 rum

Boarea:

60.5 kvm

Avgift:

3 843 kr

Visning:

Onsdag 17/7 Kl. 17:00-17:30Måndag 22/7 Kl. 18:30-19:00

Pris:

(39 587 kr/kvm) 2 395 000 kr

Ska du köpa bostad och behöver sälja?

BOKA KOSTNADSFRI VÄRDERING

Visning & Kontakt

Bilder

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering.

BOKA HÄR

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Kungssätravägen 18, Skärholmen Sätra.

HitCounter