Skulptörvägen 6

Johanneshov Globen / Stockholm kommun
2 490 000 kr
  • 2 Rum
  • 52 kvm

Rymlig tvåa med direkt närhet till kommunikationer och natur!

På Skulptörvägen finner ni ett hem som inbjuder till såväl sociala tillställningar som hemmamys - allt i en härligt belägen lägenhet med rymliga ytor och närhet till både kommunikationer som natur.

Lägenheten bjuder på generösa rum i insynsskyddade lägen med ett vardagsrum där plats finns för flertalet möbleringsmöjligheter och utgång till balkong i ett härligt läge. Vackra detaljer från byggåret finns bevarade såsom vacker fiskbensparkett och fönsterbrädor i sten. Stort kök som är smidigt att röra sig i med gott om arbetsytor och förvaring och plats för matbord. Här finns möjlighet att dela av och skapa ytterligare ett sovrum om så önskas. Gott om förvaring finns i garderober och förråd. Badrummet är helkaklat med tvättmaskin för ytterligare bekvämlighet. I stort en mycket trevlig lägenhet med gott om ljusinsläpp och fina ytskikt - detta är ett hem att trivas i!

Stabil förening med de stora renoveringarna gjorda. Utöver detta finns en hyresrätt och en lokal kvar som utgör en dold tillgång, varpå lokalen kommer att ombildas och säljas senare under året. Tvättstuga och parkeringsplats erbjuds föreningens medlemmar.

Kommunikationsmässigt går det inte att bo så mycket bättre med tunnelbanans gröna linje samt tvärbanan (hållplats Gullmarsplan) alldeles runt knuten. I området avgår även tät busstrafik från flertalet hållplatser. Med cykel når du Södermalm på under tio minuter! Har du bil ligger lägenheten perfekt, med Södra länken och Årstabron alldeles inpå tar man sig snabbt och smidigt vart man vill i Stockholm.

På Skulptörvägen bor ni på populär adress i ett lugnt bostadsområde med natursköna omgivningar. Området runt husen är lummigt grönt med planteringar och gräsmattor. Stadsdelen i stort präglas av närförortens lugn men har ändå en direkt närhet till Stockholms innerstad. Närheten till Grynkvarnsparken gör området mycket barnvänligt och trivsamt och vid intilliggande Årstaviken, även kallad blåbärsskogen, finns flera härliga promenadstråk med såväl utegym som bryggor och badplatser. Här finns bland annat Årsta Gård - en äldre herrgård och tidigare säteri - samt Koloniområde Dianelund med säsongsöppet café, se http://www.dianelund.se. I närheten finns även Skanskvarn vars koloniförening precis fyllt 100 år. Hit går man för att koppla av i fina miljöer och för att fika i den gamla kvarnen. Från Tanto går båtar över till Årsta holmar där ni upptäcker orörd natur i urskog.

I området erbjuds all tänkbar service som caféer, restauranger, servicebutiker och vårdcentraler. Vid Globen finns b.la Ica Supermarket och vid Gullmarsplan finns Hemköp, Systembolaget samt apotek. Det är inte heller långt till Globens shopping eller Liljeholmen med dess nya galleria. För den evenemangs- och idrottsintresserade ligger Globen arena, Hovet, Söderstadion och nya moderna Tele 2 arena också bara runt hörnet. Området i stort är expansivt där den nya ”Söderstaden” börjar ta form som i längden ska bli en förlängning av Södermalm. Slakthusområdet i närheten omformas och skall bli en framtida gastronomisk knutpunkt, fullt med restauranger och caféer.

Detta är en lägenhet för dig som vill bo lugnt i ett naturnära läge men inte vill kompromissa med närheten till innerstan och kommunikationer. Varmt välkomna på visning!

Annika Oveby - Mäklare Årsta

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

52 kvm

Avgift:

3 761 kr

Slutbud:

2 490 000 kr (47 885 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Annika Oveby

Annika Oveby

08-580 80 793 · 0709-99 79 06


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

HitCounter