Oskarsvägen 11B

Öster / Örebro kommun
1 995 000 kr
  • 2 Rum
  • 62 kvm

Ljus och smakfullt renoverad 2:a i ett populärt läge med närhet till både city och grönområden.

Välkomna till Oskarsvägen 11B och denna mycket fina och smakfullt renoverade lägenhet. Genomgående ljusa väggar, vackra såpade trägolv och en takhöjd om ca 2,70. Härligt ljusinsläpp både från den lugna innergården och Oskarsvägen.

Välkomnande hall med gott om plats för avhängning och förvaring av ytterkläder och skor. Från entrén tar du dig sedan vidare in till kök, badrum, sovrum och vardagsrummet. Bostadens kök är stilrent med vita köksluckor, vitt kakel över en mörk bänkskiva samt klassiskt svart/vit-rutigt golv. Rostfri kyl/frys, diskmaskin, varmluftsugn samt induktionshäll. Fönster mot innergården som släpper in ett fint ljus i köket och matplatsen. I köket finns även ett charmigt och rymligt skafferi.

Inbjudande, ljust vardagsrum med fönster mot Oskarsvägen. Här står en mycket vacker kakelugn vilken adderar till rummets atmosfär, likväl ger vardagsrummet karaktär, vare sig det eldas i den eller ej. Rymligt och trivsamt sovrum med gott om utrymme för både dubbelsäng och skrivbord samt en mindre walk-in-closet. Badrummet är helkaklat med grått klinkergolv med golvvärme och vit kakel på väggarna.

Här bor man i ett mycket populärt område med närhet till det mesta såsom restauranger, nöjesliv, shopping, mataffärer, samt Behrn Arena med stort sportutbud. Även gångavstånd till vackra Stadsparken och endast ca 2,5 kilometer till Örebro Universitet. Perfekt lägenhet för dig som vill bo i ett lugnt och trivsamt område med bekvämt avstånd till det mesta.

Varmt välkommen på visning!

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

62 kvm

Avgift:

3 830 kr

Slutbud:

1 995 000 kr (32 177 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter