Brotorpsvägen 5

Sundbyberg Järvastaden/Brotorp / Sundbyberg kommun
4 650 000 kr
  • 4 Rum
  • 100 kvm

Välkomna till denna trivsamma och ytterst välplanerade 4:a i populära Brotorp/Järvastaden. Lägenheten erbjuder gott om maskinell utrustning och stora fönster i tre väderstreck. Från vardagsrummet nås en fantastisk balkong i västerläge där solen kan avnjutas under eftermiddagen och kvällen. De stora sociala ytorna i fokus, både köket och vardagsrummet är tilltagna och ligger i anslutning till varandra. Tre rymliga sovrum, samtliga med gott om förvaring och ett med egen klädkammare. Två bra badrum, det ena med tvättmaskin och torktumlare och det andra med dusch och wc. Ett stenkast bort från lägenheten nås bussar och Ica butiken i Järvastaden.

I Brotorp/Järvastaden bor du direkt inpå naturen, bostadsområdet gränsar till Igelbäckens naturreservat och kulturmiljön Överjärva gård med café och djurhållning.

En kort promenad från lägenheten ligger Råstasjön, en fågelsjö med fina promenad och joggingspår. Under vintern kan man åka skridskor på sjön och under sommaren är det trevligt med en picknick på de gräsområden som omringar sjön. För den som söker större utmaning ligger Ursviks motionsgård nära med elljusspår och "norra Stockholms bästa" skidspår på vintern.

På promenadavstånd når man Arenastaden där den nya nationalarenan Friends Arena finns belägen. Här finns även Nordens största köpcenter "Mall of Scandinavia". Arenastadens shoppingmall kommer att vara ett fullvärdigt alternativ, inte bara till Stockholm city, utan även till många internationella motsvarigheter med dess arkitektur, flaggskeppsbutiker, restauranger och evenemang utöver det vanliga.

Varmt välkomna på visning!

David Hugoh - Mäklare Liljeholmen

STORLEK:

4 Rum

BOAREA:

100 kvm

Avgift:

4 975 kr

Slutbud:

4 650 000 kr (46 500 kr/kvm)

Kontakt

Extra kontaktperson

Henric Wickholm Pernäng

Henric Wickholm Pernäng

0708-99 27 63


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

HitCounter