Järnåldersringen 366

Haninge kommun
Kommande bostad
  • 5 Rum
  • 111 kvm
Anmäl intresse

Välskött radhus i populärt och barnvänligt område med solig altan!

Nu finns möjligheten att förvärva detta underbara radhus i ett av Haninges mest omtyckta områden. Barnvänligt på lugn gata med lekparker runt husknuten och gräsmatta utanför altandörren. Väl omhändertagen fastighet med nytt tak (201X) och nya badrum (201X).

Entrén välkomnar in till en fräsch bostad som är anpassad för familjens behov. Hallen erbjuder goda avhängningsmöjligheter.

Vardagsrummet är generöst tilltaget i storlek och låter sig inredas helt efter era önskemål. Stora fönsterpartier och vitmålade väggar ger en känsla av rymd. Plats finns för exempelvis sektionssoffa, bokhylla och mediautrustning.

Det praktiskt utformade köket är utrustat med stora arbetsytor, vilket gör att hela familjen kan delta i matlagningen och bullbaket. Här har ni spis, ugn, kyl och frys samt diskmaskin. Mycket goda förvaringsmöjligheter finns, i köket har ni en matplats för upp till sex personer. Från köket nås en fin uteplats i soligt läge med inglasad altan med trall. Koppla av med något gott att dricka och ge dagen en perfekt touch.

I anslutning till hallen finner ni sovrummet på nedre plan som erbjuder rejäla ytor, ljusa materialval och plats för säng, skrivbord och byråer för förvaring.

På entréplanet finns även ett helkaklat badrum. Utrustningen består av wc, dusch, duschväggar i glas, kommod, skåp samt en tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare.

En trappa upp väntar tre rogivande sovrum, varav det största har plats för flera garderober. Sovrummen förenas via en hall där ni har ytterligare en klädkammare.

På det övre planet har ni därutöver ett helkaklat badrum med badkar, WC och kommod. Därmed behöver ni inte köa på morgnarna, när det är dags att göra sig i ordning inför skola och jobb.

Simon Strand - Mäklare Farsta, Sköndal, Skogås & Trångsund

STORLEK:

5 Rum

BOAREA:

111 kvm

Tomtarea:

154 kvm

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Ansvarig mäklare

Simon Strand

Simon Strand

0708-99 79 40


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Järnåldersringen 366

HitCounter