Myntvägen 13A

Sigtuna / Sigtuna kommun
5 080 000 kr
  • 6 Rum
  • 178 kvm

Påkostad bostadsrättsparhus i familjevänliga Munkholmen!


Välkommen till natursköna och familjevänliga Munkholmen i Sigtuna, knappt 40 minuter från såväl Stockholm som Uppsala!
Här bor du i ett nybyggt och högkvalitativt bostadsrättsparhus på två plan med närhet till naturen och Mälarens strandkant med bad- och båtplats.

Denna rymliga tvåvåningsbostad har allt en familj kan önska sig. Fem sovrum, underbar uteplats med utbyggd altan under soltimmarna och en stor gräsmatta att leka på. Den nyinstallerade markisen ger dig och bostaden skugga när ni önskar det. Nuvarande ägarna har även byggt ett fint trästaket som ger dig avskildhet.

Köket har modern utrustning från Miele och de stora fönsterpartierna bjuder på gott om ljusinsläpp. Här finns en naturlig plats för matbord för 8-10 personer.

Båda planen har vattenburen golvvärme vilket ger dig en behaglig temperatur i bostaden året om. Varje våning har ett eget stort badrum i stilren klinkers och kakel. På övervåningen har du tvättmaskin och torktumlare i det rymliga badrummet, som även rymmer ett badkar.

Tre av sovrummen på övre plan har en imponerande takhöjd på som mest 3.95m! Samtliga rum har inbyggda garderober som når nästan hela vägen upp till taket, så du kan vara säker på att du har gott om förvaringsutrymme. Det fjärde sovrummet till vänster på övre plan används som master bedroom och taknocken är på ca 2.9m . Det stora allrummet på övre plan kan användas som ett extra vardagsrum om så önskas. Även här har du en imponerande takhöjd. Övre plan har även en egen balkong som vätter mot framsidan av huset.

Garaget på framsidan har en fjärrstyrd port och det finns plats för ytterligare två bilar på uppfarten.

Området
Munkholmen tillhör en av de mest populära platserna i Sigtuna med sin närhet till naturen, samtidigt som du bara är några minuter ifrån Sigtuna stad där du har tillgång till restauranger, caféer, shopping, banker mm.

Det finns flertalet förskolor i Sigtuna där de närmaste är Munkebo förskola och Ur och Skur Videknopparna där man är ute i den vackra naturen varje dag samt gör regelbundet utflykter till främjartorpet Embarsboda i Rävsta.
För de äldre barnen finns grundskolorna S:ta Gertruds skola upp till årskurs 6, S:t Pers skola och Väringaskolan. Högstadierna heter S:t Olofs skola och Sigtunaskolan Humanistiska Läroverket. Det finns även fyra gymnasieskolor i Arlandagymnasiet, Märsta Praktiska Gymnasium, Sveriges Ridgymnasium och riksinternatet Sigtunaskolan Humanistiska Läroverket.

Det finns gott om sportaktiviteter i Sigtuna att förkovra sig i. Det nyrenoverade Fritidscenter är ett populärt badhus. I Prästängshallen kan du spela basket, innebandy, tennis och handboll. En judolokal finns även tillgänglig. I samma område hittar du Midgårdsvallen där du har både naturgräs och konstgräsplan. För den golfintresserade finns en utmärkt 18-hålsbana hos "Sigtuna Golfklubb" som blev årets golfklubb 2015.

Från Munkholmen kan du med buss ta dig till Sigtuna stad och Märsta där du kan ta dig vidare till Stockholm City, Arlanda och Uppsala.

Missa inte chansen att flytta in i denna optimalt planerade bostad för hela familjen!
För mer information vänligen kontakta mäklaren.

Varmt välkommen på visning!

Pezhman Ivinger - Mäklare Bromma / Spånga

STORLEK:

6 Rum

BOAREA:

178 kvm

Avgift:

4 950 kr

Slutbud:

5 080 000 kr (28 539 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Pezhman Ivinger

Pezhman Ivinger

0708-67 79 32


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

HitCounter