Storsjövägen 41, 3 tr.

Årsta / Stockholm kommun
2 920 000 kr
  • 2 Rum
  • 52 kvm

Ljus och välplanerad tvåa (möjlig trea) med stort kök och balkong i lummiga omgivningar!

På mysiga Storsjövägen ges nu möjlighet att förvärva Årstas finaste tvåa (möjlig trea) högst upp i huset! Läget är optimalt i lummig, trivsam omgivning med absolut närhet till både Storängsparken och Årsta Torg. Perfekt för er som inte vill kompromissa mellan närheten till centrum, kommunikationer och härliga grönområden. Här erbjuds ett insynsskyddat och ljust boende med ett rymligt, renoverat kök, balkong i lugnt läge, social planlösning samt originaldetaljer och ett fint trägolv som löper genom hela bostaden. Med väldisponerade kvadratmeter skapas rymliga rum samt goda förvaringsmöjligheter i garderober. Utöver detta finns även tillgång till ett källarförråd.

Välkommen in till bostaden via hallen med inbyggda garderober och överskåp. Vidare in finns lägenhetens hjärta; det renoverade och stora köket. Tack vare dess storlek samt planlösning går det att dela av rummet och skapa ett till sovrum. Här får det stora sällskapet plats runt middagsbordet medan maten tillagas på de generösa arbetsytorna. Köksutrustningen förvaras bakom släta luckor i vit kulör i flertalet köksskåp- och lådor. Härligt ljusinsläpp från två stora fönster! Vardagsrummet präglas av dess storlek och den fria utsikten från fönsterparti och balkong. Flertalet möbleringsalternativ med plats för soffgrupp, bord samt ytterligare önskat möblemang, såsom en arbetsplats. Utgång till den härliga balkongen med plats för utemöbler och växter, ett härligt extrarum under årets varma månader! Utöver detta finns ett rofyllt sovrum i lugnt läge utan insyn. Gott om plats för en dubbelsäng med tillhörande sängbord. I sovrummet finns en stor garderob som döljer förvaringen bakom skjutdörrar. Fönstret bjuder på ett rikligt ljusinsläpp samt utsikt över grönskan utanför. Badrummet är stambytt, med kakel och klinker i neutrala färger.

Brf Skattungen 2 är en stabil och välskött förening. Medlemmarna har tillgång till en bilpool, fritidsrum och härliga gräsytor i soligt läge med uteplats, grill och odlingslådor, för den med gröna fingrar. Tvättstuga samt barnvagns- och cykelförråd finns i huset.

Runt nästa hus väntar Blomparken och härliga Storängsparken – en populär oas för Årstabor. Med en kort promenad når ni Årstaskogen och Årstaviken, med löpslinga runt Årstaviken, närliggande utegym och badbryggorna för ett dopp i Mälaren. För de som gillar att strosa i skog och natur så myllrar det av lummiga stigar att upptäcka utöver de större löp- och cykelspåren.

Vidare finns dessutom vackra Årsta Torg ritat av arkitektbröderna Erik och Tore Ahlsén som när det byggdes 1953 var Stockholms första förortscentrum med affärer, bio, bibliotek, teater och Folkets hus. Allt detta finns kvar i dag - och i tillägg finns dessutom apotek, gym, konditori, café, retrobutiker, skräddare, florist flertalet restauranger m.m. Närheten till det k-märkta torget ger en pittoresk småstadskänsla. Det är heller inte långt till Globens shopping eller Liljeholmens shoppinggalleria. På ett par minuter når du COOP som närmaste matbutik.

Väldigt fördelaktigt läge med bara några hundra meter till tvärbanan (hållplats Årstafältet) som går mellan Solna och Sickla, och passerar Gullmarsplan (gröna linjen) samt Liljeholmen (röda linjen) där tunnelbana finns. Nära till buss mellan Östberga och Gullmarsplan samt till buss 160 som går genom hela Årsta (Gullmarsplan-Liljeholmen). Gångavstånd Årstabergs pendeltågsstation där du snabbt tar er till city eller vidare norrut till Arlanda. Med bil tar du dig enkelt ut på de stora trafiklederna via Södra länken. Den nya tunnelbanelinjen mellan Älvsjö och Fridhemsplan planeras att ha en station på Årstafältet.

Varmt välkommen på visning!

Christina Eriksson - Mäklare Årsta

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

52 kvm

Avgift:

3 195 kr

Slutbud:

2 920 000 kr (56 154 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter