Vanadisvägen 30, 3tr

Sekelskifte - Balkong - Högt läge

Såld 2019-08-29 Vasastan Stockholm kommun

Välkommen till denna välplanerade och ljusa sekelskiftestrea med högt läge och balkong. Socialt och rymligt kök med plats för det större sällskapet. Stort vardagsrum med spröjsat fönsterparti som ger rikligt med ljusinsläpp. Båda sovrummen är rymliga och har garderobslösningar. Genomgående och trivsam planlösning med sekelskiftesdetaljer såsom högt i tak (3,10m), vackra trägolv samt speglade dörrar. Mycket fräscht och påkostat badrum, renoverat 2018, med bl a takdusch och tvättmaskin. Även en gästtoalett finns i hallen.

Välkommen till denna välplanerade och ljusa sekelskiftestrea med högt läge och balkong. Socialt och rymligt kök med plats för det större sällskapet. Stort vardagsrum med spröjsat fönsterparti som ger rikligt med ljusinsläpp. Båda sovrummen är rymliga och har garderobslösningar. Genomgående och trivsam planlösning med sekelskiftesdetaljer såsom högt i tak (3,10m), vackra trägolv samt speglade dörrar. Mycket fräscht och påkostat badrum, renoverat 2018, med bl a takdusch och tvättmaskin. Även en gästtoalett finns i hallen. Gott om förvaring.

I kvarteren finns ett rikt utbud av matbutiker, bagerier och trevliga restauranger. Inom gångavstånd ligger nya pendeltågsstationen som tar dig snabbt till Stockholm C. Med Odenplan ett stenkast bort finner ni ett flertal välkända butiker samt goda kommunikationer med både tunnelbana och buss. Fem minuters promenadväg bort ligger Stallmästargården och Hagaparken för den som önskar längre promenader, joggingturer eller bad vid Brunnsviken.

Varmt välkommen på visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Slutpris 8 200 000 kr
Pris / kvm 93 182 kr
Boarea 88 kvm
Antal rum 3 rum
Avgift
3 228 kr
Notar Vasastan

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Planlösning

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här