Skebokvarnsvägen 292

Enskede-Årsta Högdalen / Stockholm kommun
1 800 000 kr
  • 1 rum
  • 26 kvm

Perfekt 1:a högst upp i huset i stabil HSB-förening!

Välkommen upp till denna ljusa 1:a med härlig planlösning och genomgående fräscha ytskikt. Modernt och stilrent kök fullt utrustat med spis, fläkt och kyl/frys. Öppet, lättmöblerat vardagsrum med platsbyggd sovalkov. Här finns möjlighet att skärma av ytterligare med draperi. Stort fönster som ger ett härligt ljusinsläpp i hela bostaden. Bra med förvaring i lägenhetens stora klädkammare.
Bra badrum. stambytt 2003, med gott om plats för duschkabin och toalett.

På Skebokvarnsvägen 292 bor man på en attraktiv adress med direkt närhet till T-bana och Högdalens centrum som erbjuder ett stort serviceutbud såsom Ica, Coop, Lindex, Post, Kicks, Jysk, bibliotek, bokhandel, 2 olika gym, badhus, blomsteraffär, 2 st apotek, kafé, pizzeria, restauranger, sushi m.m.

Högdalen är ett utav de snabbast växande områdena i Stockholm, nya bostäder byggs upp och en av Europas största skateparker finns i området. Kommunikationerna är mycket goda i form av både buss och tunnelbana, till T-Centralen tar det cirka 20 minuter med tunnelbana. Inte långt borta finns sjön Magelungen som inbjuder till bad på sommaren.

En bostad som bör ses - varmt välkomna på visning!

Andreas Rosenberg - Mäklare Älvsjö

Storlek:

1 rum

Boarea:

26 kvm

Avgift:

1 626 kr

Slutbud:

1 800 000 kr (69 231 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Andreas Rosenberg

Andreas Rosenberg

0709-99 79 21


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

HitCounter