Prästgårdsgatan 2

Centrala Sundbyberg / Sundbyberg kommun
3 250 000 kr
  • 2 Rum
  • 47 kvm

Välkommen till denna moderna lägenhet om 2 rum och kök med stora fönsterpartier. Lägenheten andas exklusivitet och erbjuder ett arbetsvänligt kök inspirerat från restaurangvärlden, inglasad balkong samt fransk balkong, lättmöblerade ytor och helkaklat badrum. Toppmodernt kök med luckor i trä och handtag av garvat läder. Utrustningen består av kyl och frys, diskmaskin, multifunktionsugn och induktionshäll. Badrummet ger en lyxig känsla och har crèmefärgat kakel på väggar, golvet är belagt med grön klinkermosaik i hexagonform och taket är målat i samma färg. På väggen sitter en rund spegel med klassisk glaskupa och en ram av mässing. Lägenheten har genomgående vitpigmenterade plankgolv av eklamell i bred enstav och ljusa väggar. Golvvärme finns installerat i samtliga ytor.

Föreningen har en gemensam takterrass med orangeri, grill och utekök. Föreningen har också en ateljé för fest och pyssel, ett cykelförråd med servicestation samt en övernattningslägenhet för familj och vänner på besök.

Här bor ni med bästa läge i centrala Sundbyberg med närhet till butiker, restauranger och utmärkta kommunikationer med pendeltåg och T-bana som tar dig in till city på knappa 8 min respektive 12 min. I närheten passerar flera busslinjer, bl.a. buss 515 som tar dig till Odenplan på ca 15 minuter samt tvärbanan som knyter ihop Alvik med Sundbyberg och vidare till Solna.

Michelle Colegate - Mäklare Sundbyberg

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

47 kvm

Avgift:

2 154 kr

Slutbud:

3 250 000 kr (69 149 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Michelle Colegate

Michelle Colegate

0708-99 79 01


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

HitCounter