Högalidsgatan 25, 5tr

Södermalm Hornstull / Stockholm kommun
  • 1 Rum
  • 21 kvm

Yteffektiv 1:a med fantastisk kungsbalkong på attraktiv adress!

Välkommen till denna mycket yteffektiva och charmiga etta med trevligt läge. Utöver detta ligger lägenheten högst upp i huset med en stor kungsbalkong som är som ett extra-rum under vår och sommarmånaderna, här kan du njuta av solen hela dagen! Denna kvadratsmarta etta utgörs av ett ljust allrum som idag består av en loftsäng, soffa samt bord. Här finner du även ett inbyggt utrymme för förvaring samt utgången till den härliga balkongen! Vitt och ljust kök med gott om ljusinsläpp tack vare det stora spröjsade fönstret. Köket är utrustat med kyl/frys, ugn och fläkt. Här finns även en köksö-lösning som fungerar utmärkt som ett matbord samt arbetsyta. Helkaklat ljust badrum med wc, handfat och dusch. Rejäl hall med plats för avhängning.

Bostaden har genomgående ljusa väggar och bevarade originalgolv, i allrummet ligger en fiskbensparkett och i övriga rum ett fint trägolv.

Här bor du lugnt och skönt i ett av Stockholms mest attraktiva och trendiga områden. Kontinental stämning och kreativ atmosfär färgar tillvaron och i kvarteret finns bl.a. bageri, närbutik, skomakare, barer och caféer. I Hornstulls Galleria hittar du allt vad du kan tänkas behöva såsom kläd-, inredningsbutiker samt systembolag och mycket mer. Andra pärlor i området som inte bör missas är Restaurang Linje Tio, Lasse i parken, Vurma, Debaser, Bistro Barbro, Långholmens Brokafé och kvartersbion Bio Rio.

Området har goda kommunikationer med flertalet busslinjer samt T-banans röda linje som tar dig in till Stockholms city på några minuter. Hållplats för flygbussarna finns i Hornstull och tar dig till Arlanda på ca 45 minuter.

Förutom Hornstulls och Högalids generösa utbud av caféer, butiker och service finns vatten och grönområden inpå knuten och här kan du finna Södermalms Båtklubb eller varför inte hyra en kanot hos Långholmen Kajak och paddla dig runt i natursköna områden, ta ett pass i utegymmet som ligger i Pålsundsparken. På Reimersholme, Långholmen, i Tantolunden och längs Årstaviken ges tillfälle till bad, natursköna motionsrundor och andra trevliga nöjen så som vinter- och sommarmarknader.

Valmöjligheterna är många och trivseln lätt att finna.

Varmt välkommen på visning!

Pelle Andersson - Mäklare Södermalm / Katarina / Sofia

STORLEK:

1 Rum

BOAREA:

21 kvm

Avgift:

1 310 kr

Kontakt

Ansvarig mäklare

Pelle Andersson

Pelle Andersson

0708-67 70 29


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

HitCounter