Cronhielms Allé 33

Solna Ulriksdal / Solna kommun
3 350 000 kr
  • 2 Rum
  • 59 kvm

Sällsynt utsikt över grönska i en toppmodern 2:a med balkong i soligt läge!

Bostaden
Varmt välkomna till denna välplanerade 2:a på våningen 6 med magisk utsikt över Ulriksdals grönområden. Bostaden är nyrenoverad och påkostad med exklusiva materialval.
En optimalt planerad tvåa med ett härligt ljusinsläpp genom stora fönsterpartier. Bostaden rymmer gott om förvaring med 3 st skjutdörrsgarderober med spegelväggar. Hallen bjuder på en välkomnande känsla samt förvaring i skjutdörrsgarderob, vidare finns ett toppfräscht badrum med golvvärme samt både tvättmaskin och torktumlare. Stor och rymlig balkong i soligt läge med en magisk utsikt över Ulriksdal. Köket är nytt från Marbodal i en trendig nyans. Bänkskivan och stänkskyddet är av äkta carraramarmor. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som bidrar till en känsla av rymd. Stort sovrum med utsikt över grönskan.

Förening
Brf Slottsportalen är en god och stabil förening. Föreningen har lediga garageplatser i dagsläget. Förrådsutrymme till alla lägenheter finns i entréplan. Barnvagns och cykelrum ligger i källarplanet. Styrelsen har inga planer på att göra några större renoveringar det närmsta året

Kommunikationer
Ulriksdal är mycket tilltalande omgivet av grönska samtidigt som bostaden ligger ca 3 minuter promenad ifrån Ulriksdals station som tar dig in till Stockholms city på 10 minuter. Alternativt finns ett flertal busslinjer att välja på bland annat mot Solna C, Brommaplan och direktbuss till Stockholm C. Direkttåg till Uppsala/Arlanda. På endast någon minut är ni ute på E4an för den som åker bil.

Område
Området expanderar och idag finns det olika restauranger i form av en trevlig pizzeria, Jonas Spis och kanske Solnas bästa sushi. Matbutiken Hemköp ligger precis intill stationen. Idag finns gymmet Nordic Wellness i området och 2020 öppnar Actic gym i två plan med utsikt över Brunnsviken. Till hösten öppnar Marriot hotell samt fler restauranger och caféer. Nyligen har en kemtvätt, kiosk samt ett bageri öppnat vid torget. Det finns planer på att öppna en livsmedelsbutik i området.

I närheten finns ett rikt utbud både för liten och stor, med fantastiska Överjärva gård med hästar och caféer, Hagaparken som erbjuder härlig natur samt Ulriksdals slott med trädgårdscafé, Mulle Meck park, Ulriksdals golfklubb och Ulriksdals Wärdshus. På gångavstånd når du Mall of Scandinavia som erbjuder enormt utbud shopping + restauranger och Friends Arena som erbjuder evenemang. 3 minuters promenad från bostaden ligger även förskolan Pysslingen med plats för ca 130 barn, Ulriksdals skola och Ulriksdals sporthall. Ulriksdal är ett nytt område som ständigt växer, läs mer på Ulriksdal.se

Varmt välkomna på visning.

Hanna Hedström - Mäklare Solna / Sundbyberg

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

59 kvm

Avgift:

3 442 kr

Slutbud:

3 350 000 kr (56 780 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter