Eldsbergagränd 23, 2 tr

Östberga/Älvsjö / Stockholm kommun
2 300 000 kr
  • 3 rum
  • 83 kvm

En perfekt 3:a som är smakfullt renoverad!

Stig in till denna bostad med en optimal planlösning högt upp i fastigheten. Bostaden erbjuder ett öppet och smakfullt renoverat kök, ett ljust och luftigt vardagsrum, två lagom stora sovrum och ett stambytt badrum med separat toalett. Köket går i en modern stil med bra arbetsyta och goda förvaringsmöjligheter. Här finns plats för ett stort matbord där ett stort sällskap kan sitta och avnjuta en trevlig middag. Vardagsrummet är otroligt ljus tack vare de stora fönsterpartierna och här finns goda möbleringsmöjligheter. Det finns plats för både en stor soffgrupp och matbord om så önskas. Den soldränkta balkongen finner ni i anslutningen till vardagsrummet. Inom en snar framtid kommer balkongen att fördjupas med ca 50 cm och den kommer även att inglasas (se exempelbild). Badrummet är stambytt och riktigt stort. Här finns all badrumsutrustning som behövs. Toaletten är separat och ligger i anslutning till badrummet.


KOMMUNIKATIONER:
Goda kommunikationer med gångavstånd till tvärbana och pendeltåg vid Årstaberg. Med 10 minuters bussresa tar du dig till Liljeholmen, där finns Liljeholmens galleria med butiker och restauranger. Till Gullmarsplan tar du dig på 10 minuter med buss där du har förbindelser med tunnelbanans gröna linje. Med kommunaltrafiken tar man sig in till City på ca 20 minuter. Busshållplatsen ligger ett stenkast från bostaden.

Med bil tar du dig direkt ut på E:4an, Essingeleden, Söderledstunneln och Huddingevägen. Bilresan in till stan tar ca 7-10 min.


OMRÅDET:
Östberga är ett område med ett utmärkt läge med närhet till Årstafältet, Gullmarsplan och Södermalm. Här finns mycket grönområden för härliga promenader eller löpturer runt Årstafältet. Stockholm stad diskuterar att under de närmsta 10 åren bygga ca 2500 nya bostäder i området och även bygga förskolor. Samtidigt så kommer kommunikationerna att förbättras dels med ny tunnelbanestation så att du enklare ska kunna ta dig kommunalt från Östberga till övriga stadsdelar. Det planeras även för nya bostäder på Årstafältet vilket innebär att Årsta och Östberga nästan växer ihop. Det kommer att leda till att Östberga kommer bli mer attraktivt och lättare att upptäcka.

I Östberga bor idag ca 5500 personer och området delas upp i två delar; Gamla Östberga och Östbergahöjden.
Gamla Östberga byggdes under sent 50-tal och kännetecknas av klassisk 50-tals arkitektur. Området byggdes av HSB och är en idag en av landets största bostadsrättsföreningar med ca 850 bostadsrätter. Östbergahöjden ligger alldeles i närheten och uppfördes under tidigt 70-tal och kännetecknas av bostäder väl genomtänkta planlösningar. Idag är den största majoriteten av bostäderna på Östbergahöjden ombildade till bostadsrätter. Bostäderna är eftertraktade tack vare dem öppna planlösningar, hiss i alla hus, generösa ytor etc. Östberga är idag ett populärt område och många som bor här flyttar inom området vilket verkligen bevisar att det är ett bra område att bo i. Det som dem som bor i Östberga ofta vill framhäva med området är trivsamheten och läget i en kombination med en fortsatt låg prisnivå på bostäderna jämfört med t.ex Årsta.

Här får du ett boende i lugna och barnvänliga kvarter med närhet till både grönska, god service och kommunikationer. En kortare promenad bort till Årstafältet finner ni bl.a driving range och ett område för spontanidrott. I området ligger ett flertal förskolor och skolor vilket gör det till ett bra läge för barnfamiljen.
Inom Östberga finner ni en Coop nära som ligger intill den populära Stamparken. Det finns även ett jättemysigt och trevligt bageri på Stamgatan 2. I övrigt finner ni en pizzeria, livsbutik, sushirestaurang etc.

Hina Khatana - Mäklare Älvsjö

Storlek:

3 rum

Boarea:

83 kvm

Avgift:

5 013 kr

Slutbud:

2 300 000 kr (27 711 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter