Forskargränd 9

Sundbyberg/Ursvik / Sundbyberg kommun
6 500 000 kr
  • 5 Rum
  • 114 kvm
Anmäl intresse

Exklusivt hus belägen på höjden i Ursvik/Sundbyberg! Takterrass i svårslaget söderläge!

ACCEPTERAT PRIS! Kontakta mäklaren för visning. Här erbjuds en unik chans att förvärva ett exklusivt parhus på lugn och eftertraktad adress i Ursvik/Sundbyberg! Här bor du på höjden med en fantastisk utsikt över området och ett svårslaget söderläge. Huset består av tre våningsplan med generösa fönsterpartier, mattlackerad vitpigmenterade ekgolv, 2,7 m i takhöjd i de flesta rum samt med de sociala ytorna som vardagsrum, badrum, kök och utgång till altan och tomt på entréplan. Vacker trapp med läderräcken samt infällda spotlights förstärker den lyxiga känslan. Modern Frånluftsvärmepump från Nibe och vattenburen golvvärme i alla ytor samt genomgående fönsterbänkar i ljus vacker sten. På det övre planet nås tre rogivande sovrum med plats för säng och garderober. Här finns en separat klädkammare som erbjuder ytterligare förvaringsutrymmen. De båda badrummen är toppmoderna och rymliga med vackert klinkergolv och golvvärme. Det ena badrummet på entréplan erbjuder både tvättmaskin och torktumlare samt bra förvaringsytor i tillhörande skåp från Ballingslöv. Köket är precis som resten av huset exklusivt och toppmodernt från Ballingslöv med gott om maskinell utrustning från Siemens, stor matplats får plats vid fönstret. Huset har vackra ljusa golv och genomgående vattenburen golvvärme. Extra förvaringsutrymme finns i ett rymligt förråd på tomten. Sist men inte minst erbjuder det översta planet med en takhöjd om hela 3,5 meter i nock, ett allrum, ett ytterligare rum som med fördel kan användas som gästrum/arbetsrum om man så önskar och en magisk takterrass i bästa solläge som bjuder in till stora sällskap och ljuvliga mingelkvällar!

Husen i projektet "Panorama" bjuder på genomtänkt design med noggrant utvalda materialval och är byggda av Serafim fastigheter. En funktionalistisk design med stilsäkert formspråk skapar basen för ett hem med hög livskvalitet. Ursvik är precis den idylliska småstad som de flesta barnfamiljer längtar efter. Här råder det Bullerbyn känsla på de lummiga smågatorna mellan husen. Ett otroligt charmigt och lugnt område där man ser barn leka på gatorna bland husen. Här finns verkligen allt för familjen; närheten till förskolor och skolor, underbara grönområden, motionsslingor och naturreservat. Samtidigt bor man endast ca 10 minuters bilfärd från Stockholms city.

Stora Ursvik är ett område i Sundbyberg som är i ständig utveckling. I närheten av bostaden finns restaurangen Matteos, Ursviks kök och bar, mini-livs och ett gym, Puls & Träning. På andra sidan Enköpingsvägen ligger Willys, Hornbach och Coop Sundby Park. På Oxenstiernas Allé, cirka 200 meter från huset stannar buss 504 som tar er till tunnelbanan i Hallonbergen eller Rissne på 5 minuter. Bussen tar er även till Sundbybergs Centrum på cirka 15 minuter. Vill man hellre ta cykeln till tunnelbanan så når du stationerna i både Rissne och Hallonbergen på 5-7 minuter. Tvärbana, tunnelbana och pendeltåg nås även från Sundbybergs Centrum.

Ursviks motionsområde är ett välutvecklat motionsområde med bra löp- och vandringsstigar utmärkta med slingor upp till 15 km. Ursviks skogar erbjuder fina naturreservat och mysiga lekplatser, grillplatser och fotbollsplaner. Under vintern utnyttjas motionsspåren till längdskidåkning. I Ursvik bor du nära både staden och skogen!

Linda Rosén - Mäklare Sundbyberg

STORLEK:

5 Rum

BOAREA:

114 kvm

Avgift:

4 419 kr

Pris:

(57 018 kr/kvm) 6 500 000 kr
Ansök om lånelöfte

Notarlånet i samarbete med Lånekoll

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Ansvarig mäklare

Linda Rosén

Linda Rosén

0708-67 70 26


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Forskargränd 9 Sundbyberg/Ursvik

HitCounter