Persuddevägen 42

Tyresö Fornudden / Tyresö kommun
8 600 000 kr
  • 6 Rum
  • 170 + 67 kvm

Sjötomt med egen sandstrand och brygga!

På Persuddevägen 42 presenteras en välplanerad villa med sjötomt om 2 847 kvm (varav 821 kvm är vatten) . Unikt tillfälle att förvärva en av Fornuddens absolut bästa tomt med insynsskyddad vik, egen sandstrand samt brygga. Från den grönskande tomten i västerläge erbjuds en fridfull vy över Drevviken med underbara solnedgångar. Här bor ni stillsamt och harmoniskt med allt vad naturen har att erbjuda precis runt knuten.

Interiört erbjuds stora sociala ytor i form av både allrum och vardagsrum, båda med stora öppna spisar. Fyra harmoniska sovrum, varav tre har sjöutsikt och utgång till husets balkong. Stort badrum, två wc, kök med matplats och en väl tilltagen källare.

Kommunikationerna är utmärkta med buss där täta avgångar tar dig mellan b.la Gullmarsplan, Tyresö och Haninge. I rusningstid går även buss 818 direkt till Stockholm C. Resan tar ca 20 minuter. Med buss tar du dig även till såväl Tyresö som Haninge Centrum. Fastigheten är även optimalt placerad för att inom rimlig tid, med bil nå såväl innerstan i ena riktningen och större köpcentra/shoppingområden i andra riktningen.

Välkomna på visning!

Peter Jakaczynski - Mäklare Tyresö

STORLEK:

6 Rum

BOAREA:

170 kvm

BIAREA:

67 kvm

Tomtarea:

2 847 kvm

Slutbud:

8 600 000 kr (50 588 kr/kvm)

(Inkl. Biarea 36 287 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Peter Jakaczynski

Peter Jakaczynski

0737-30 60 01


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

HitCounter