Smedsbacksgatan 10

Smedsbacksgatan 10

Östermalm Gärdet / Stockholm kommun
2 995 000 kr
  • 2 Rum
  • 37 kvm
Anmäl intresse

2:a med egen uteplats mot Nationalstadsparken!

Föranmälan krävs för visning. Jag erbjuder även både digitala och privata visningar. Kontakta mig gärna för mer information!

Välkommen till en ljus bostad på bästa adress nära både grönska och citypuls. Smedsbacksgatan är en lugn gata men med t-bana Gärdet precis utanför porten som tar dig ned till Östermalmstorg och Stureplan på 5 minuter. Lägenheten nås genom att gå en trappa ned från husets entré och vetter mot husets baksida i souterräng.

Här hittar du en fin tvåa med attribut så som balkong med morgon- och förmiddagssol, ordentligt sovrum, vacker fiskbensparkett samt gott om förvaring. Vardagsrummet är rymligt och har plats för matgrupp, soffdel samt tv. Härifrån når du balkongen som vetter mot grönska och här kan du via egen trappa ta dig rakt ut i Nationalstadsparken. Perfekt för den som önskar mer sol, promenera med hunden eller varför inte grilla med vännerna. Bostaden är ursprungligen en etta men har byggts om till en tvåa genom att göra det klassiska matrummet till sovrum. Här finns i dagsläget plats för både säng och garderob. Lägenhetens kök är fräscht i vitt och har gott om förvaring, diskmaskin, ordentlig kyl & frys samt elegant bänkskiva i trä.

Stora fönster i typiskt funkisstil släpper in rikligt med ljus i hela lägenheten och det lugna läget mot husets baksida gör insynen minimal då du inte har någon trafik utanför. Hela lägenheten är smakfull med ljusa materialval och fina golv. Förvaring hittar du förutom i sovrummet i inbyggda garderober både i hallen samt i gången utanför badrummet. Badrummet är stambytt och helkaklat och har duschhörna, handfat med kommod, wc, handdukstork, förvaring i stort skåp på väggen samt spegelskåp ovanför handfatet.


Föreningen är ekonomiskt stabil och har hiss, tvättstuga, cykelförråd samt vindsförråd.

Här bor du på en lugn återvändsgata men med nära till allt. Från porten är det bara ett par minuter till stadspulsen via T-bana Gärdet (ca 1 min från porten) buss 1 (ca 5 min) eller med cykel. Några hus bort ligger populära ICA Gärdet (vid T-banan), sushi, pizzeria, fik och restauranger. Det är bara en kort promenad till Gärdesängarna med perfekta motionsslingor, Kampementsbadet och småvägar ut till Djurgården. Även gångavstånd till Tessinparken med mysig uteservering sommartid och Karlaplan med köpcentrum Fältöversten. Nära till utegym, Kungliga Tennishallen, Ryttarstadion, SATS och Friskis. Området är lugnt och stillsamt helt i funkisstil. Du cyklar utan problem till KTH, Universitetet samt Handelshögskolan.


Varmt välkommen på visning!

Jonatan Viklund - Mäklare Gärdet / Östermalm / City

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

37 kvm

Avgift:

2 089 kr

Visning:

Söndag 6/12 Kl. 11:00-12:00Måndag 7/12 Kl. 17:00-18:00

Pris:

(80 946 kr/kvm) 2 995 000 kr
Ansök om lånelöfte

Notarlånet i samarbete med Lånekoll

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Söndag 6/12 Kl. 11:00-12:00 Boka online Spara i kalender

    Föranmälan krävs. Kontakta mig för att boka tid eller boka direkt online.

  • Måndag 7/12 Kl. 17:00-18:00 Boka online Spara i kalender

    Föranmälan krävs. Kontakta mig för att boka tid eller boka direkt online.

Bilder

Planritning

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Smedsbacksgatan 10 Östermalm Gärdet

HitCounter