Bandhagsplan 11

Bandhagen / Stockholm kommun
1 995 000 kr
  • 2.5 Rum
  • 59 kvm
Anmäl intresse

Bandhagens bästa till salu inom kort! Denna 2,5:a har allt! Ett fantastiskt boende med bästa läge i attraktiva Bandhagen! Lägenheten erbjuder en riktigt bra planlösning, härligt ljus, stor balkong med många soltimmar, stambytt badrum, rymliga rum och bra förvaring i lägenheten samt ett tillhörande vindsförråd.

Här bor du i Bandhagens största bostadsrättsförening som är en HSB-förening med mycket god och stabil ekonomi. Föreningen äger hela Bandhagens C och får därför in mycket fina hyresintäkter från dess lokaler. I föreningen finns flera gemensamhetslokaler, bl.a. en stor festlokal, övernattningslägenhet och 3 st lusthus med grillmöjligheter. För den med gröna fingrar finns det möjlighet att få en odlingslott i föreningen.

Lägenheten ligger mitt i hjärtat av Bandhagen vilket gör att du har direkt närhet till allt! Bandhagens tunnelbanestation ligger bara 100 m bort och den gröna linjen tar dig in till Stockholms C på endast 19 min. Med buss tar du dig till Älvsjö station med pendeltåg på 10 min. Är du mer shoppingsugen tar du dig till IKEA i Kungens kurva på 30 min. I Bandhagens C finns matbutik, restauranger, populära café chateau, apotek mm.

Bandhagen erbjuder även fina naturområden i Bandängen där det finns parklek, grillplats, smådjur och boule-bana. För den mer friluftsintresserade så finns naturområdet Majroskogen på promenadavstånd.Varmt välkommen på visning!

Andreas Rosenberg - Mäklare Älvsjö

STORLEK:

2.5 Rum

BOAREA:

59 kvm

Avgift:

3 504 kr

Pris:

(33 814 kr/kvm) 1 995 000 kr

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Ansvarig mäklare

Andreas Rosenberg

Andreas Rosenberg

0709-99 79 21


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Bandhagsplan 11 Bandhagen

HitCounter