Högklintavägen 20

Centrala Sundbyberg / Sundbyberg kommun
Kommande bostad
  • 1.5 rum
  • 42 kvm
Anmäl intresse

Välkommen till en trivsam enrummare med sovalkov samt centrumnära läge. Lägenheten karaktäriseras av ljusa och luftiga rum, fint kök med stor matplats, ett rymligt allrum med stor sovalkov samt ett stambytt badrum.

Denna mysiga enrummare finner du endast ett stenkast från Sundbybergs citykärna. Här bor du i en trivsam lägenhet med välplanerade kvadratmetrar i stora rum. Vardagsrummet öppnar upp sig med en härlig rymd och ett fantastiskt ljusinsläpp genom de stora fönstren. I vardagsrummet finns en praktisk sovalkov för att få undan sängen från rummet. Köket är ljust och har en stor matplats för middagsbjudningar. Här finns bra med arbetsyta och förvaring i köksskåp och lådor. Lägenhetens badrum är ljust och fräscht.

Här bor du med bra läge med Sundbybergs centrum runt knuten. Sundbyberg erbjuder ett rikt och varierat utbud av matbutiker, shopping, restauranger, caféer och service. För den som vill ta shoppingen till en högre nivå nås Bromma Blocks, Solna Centrum och Kista Galleria lätt från Sundbyberg samt ett par minuter bort når man Mall of Scandinavia.

Kommunikationer: Med pendeltåg, tvärbana, tunnelbana, buss och snart även Tvärbana tar du dig enkelt från staden och vidare in mot Stockholms city eller närliggande orter som Bromma och Solna.

Matvarubutiker: I Sundbyberg finns ICA, Hemköp, Willys m.fl.

Motion & Hälsa: Här finner du ett sannerligen rikt utbud av olika gymkedjor: SATS, friskis & svettis, Fitness24seven, m.fl. För den som vill ut och njuta av naturen så ligger de mycket populära motionsslingorna runt Råsta och Lötsjön samt Ursviks motionsområde. Längs Bällstaån finns även ett promenadstråk som tar dig förbi Huvudsta ridhus, Karlbergs slott och vidare in till stan.

Varmt välkommen på visning!

Linda Rosén - Mäklare Sundbyberg

Storlek:

1.5 rum

Boarea:

42 kvm

Avgift:

2 540 kr

Ska du köpa bostad och behöver sälja?

BOKA KOSTNADSFRI VÄRDERING

Visning & Kontakt

Ansvarig mäklare

Linda Rosén

Linda Rosén

0708-67 70 26


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering.

BOKA HÄR

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Högklintavägen 20, Centrala Sundbyberg.

HitCounter