Gamla Enköpingsvägen 174

Sundbyberg/Ursvik / Sundbyberg kommun
2 080 000 kr
  • 2 rum
  • 45 kvm

Fantastisk tvåa med balkong med sol hela dagen!

Denna bostad erbjuder en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med ett härligt ljusinsläpp och en rymlig atmosfär. Från köket nås utgången till en stor balkong i fritt läge med bra solläge. Lägenheten erbjuder gott om modern maskinell utrustning och gott om förvaringsutrymmen i flertalet garderober. Planlösningen är optimal med stort badrum och rymligt sovrum med gott om plats för bred säng och övrig inredning.

En bit bort ifrån huset ligger Ursviks motionsområde med härliga löp- och promenadgångar i anknytning till natur. Skogarna kring denna vackra del av Sundbyberg erbjuder både grill- och picknickplatser, fotbollsplan och lekplatser. I närheten av bostaden finns Arigato sushi, Ursvik kök &bar restaurang Mateos, mini-livs och ett gym, Puls & Träning. På andra sidan Enköpingsvägen ligger Willys, Hornbach och Coop. Ursvik är ett lugnt och barnvänligt område. Placeringen mellan E18 och E4 gör att det är lätt att ta sig överallt.

Ursvik är i ständig utveckling. Kommunikationsmöjligheterna är goda med buss 504 som går precis utanför till både Sundbybergs centrum, Rissne och Hallonbergen. Ifrån Sundbybergs centrum kan man sedan välja att ta tunnelbana, pendeltåg, tvärbana och ett flertal bussar.

Linda Rosén - Mäklare Sundbyberg

Storlek:

2 rum

Boarea:

45 kvm

Avgift:

2 502 kr

Slutbud:

2 080 000 kr (46 222 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Linda Rosén

Linda Rosén

0708-67 70 26


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

HitCounter