Framnäsbacken 10

Solna Skytteholm / Solna kommun
4 925 000 kr
  • 5 rum
  • 127.7 kvm

Spatiös femrummare i högt insynsskyddande läge med balkong

Ett perfekt läget för er som vill bo lugnt och ostört men med utmärkt service ett stenkast bort. På krönet av Framnäsbacken, en lugn återvändsgata i hjärtat av Skytteholm ligger denna spatiösa femrummare högt belägen på fjärde våningen skyddad från insyn och omgiven av grönska. Planlösningen är genomgående och erbjuder härligt tilltagna umgängesytor där man kan umgås med familj och vänner. Vardagsrummet rymmer stort middagsbord och rejäl soffgrupp. Härifrån nås balkongen med sol under större delen av dagen och kvällen. Balkongen och samtliga fönster i väster har markis. I fil med sällskapsdelen via glasade pardörrar ligger ett rum som kan nyttjas som TV-rum eller som sovrum om behovet finns. Köket är inrett med tidlösa vita luckor och bänkskiva i sten som erbjuder goda arbetsytor. Här finns all maskinell utrustning och matplats för fyra personer. De tre sovrummen är väl tilltagna och flera smarta förvaringslösningar finns i garderober och klädkammare som är placerade i anslutning till hallen. I anslutning till hallen ligger ett stort badrum med badkar. Badrummet har golvvärme och är förberett för tvättmaskin. Utöver badrummet finns en gäst wc.

Till lägenheten finns ett stort vindsförråd om ca 2,5*1,40 och ett matkällarförråd. Föreningen har extra förråd som kan hyras av föreningens medlemmar.

Stabil förening med låg belåning och där flera av de större renoveringarna är genomförda. Föreningen har en hyresrätt kvar som när den avyttras bringar stora intäkter till föreningens kassa. Tidigare år har föreningen haft en avgiftsfri månad till följd av den goda ekonomin. I föreningen finns bastu, gym, hobbyrum, övernattningsrum och samlingslokal. Det finns cykelförråd i källaren och 15 parkeringsplatser på baksidan av huset.

I Skytteholmsparken träffas gamla som unga för att koppla av, promenera, rasta hunden, leka på lekplatsen, bada i plaskdammen eller spela basket och fotboll. Promenera genom parken upp till Solna Centrum och här kan ni shoppa i gallerian, storhandla på ICA, fika eller äta något gott. Här finns service såsom apotek, bank, systembolag, vårdcentral, BVC och MC. Här ligger Solna busstorg med flera linjer och T-bana som på bara 9 minuter ter er in till T-centralen. En promenad bort kan ni kliva på både tvärbanan som trafikerar sträckan mellan Solna station och Alvik och Pendeltåg.

Ännu mer shopping hittar ni i Mall of Scandinavia. Gallerian är ett fullvärdigt alternativ, inte bara till Stockholm city, utan även till många internationella motsvarigheter med dess arkitektur, flaggskeppsbutiker, restauranger och evenemang. Här ligger SATS träningsanläggning, IMAX biograf, ICA Maxi och Hemköp.

Varmt välkomna på visning!

Elin Johansson - Mäklare Solna / Sundbyberg

Storlek:

5 rum

Boarea:

127.7 kvm

Avgift:

6 112 kr

Slutbud:

4 925 000 kr (38 567 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Elin Johansson

Elin Johansson

0708-99 79 75


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

HitCounter