Sveavägen 134, 2tr

Vasastan / Stockholm kommun
Kommande bostad
  • 1 Rum
  • 39 kvm
Anmäl intresse

Renoveringsobjekt med stor potential! Möjlig gavel-minitvåa med balkong!

Välkomna!

Denna lägenhet har ett renoveringsbehov och här finns med andra ord en utmärkt möjlighet att direkt komma in och sätta sin egen prägel på sitt framtida boende. Planlösningen är redan idag mycket bra och det går med relativt enkla medel att dela av lägenheten till en s.k. minitvåa.

Planlösning: Funktionell hall med goda avhängnings- och förvaringsmöjligheter i bl.a. en garderob. Genom hallen nås badrummet med toalett, badkar, handfat, dusch och kaklade väggar. Vardagsrummet är stort och ljust samt har ett fiskbensparkettgolv. Via vardagsrummet nås även den fina balkongen. Köket har idag vita skåp och luckor samt vitmålade väggar och laminatgolv. I kökets matplats finns plats för minst 4 st personer. Ett förslag kan vara att försöka bygga om köket till ett sovrum och flytta köket till den inre hallen. På detta sätt skapas en s.k. minitvåa.

Föreningens fastighet ligger beläget bakom en annan huskropp som ligger mellan huset och Sveavägen, vilket gör att läget blir mycket lugnt och tyst. Ett stort antal åtgärder har genomförts under de senaste åren i föreningen, som bl.a. nyrenoverad entré med automatiska dörrar, nya mattor, slipade marmorgolv samt nymålat trapphus. Hissen är nyrenoverad och återställd till tidsenlig anda.

Föreningen tillhör en samfällighet bestående av 7 st fastigheter kring gården som nyligen har installerat elektroniska gånggrindar med kod, samt en bilpassage som kommer att styras via fjärröppning för att ta sig in till husen via Sveavägen. Möjlighet till parkering finns på gården genom intern kö till 60 st platser för 2 060 kr/mån inkl. moms.

Föreningens fastighet består av totalt 41 st bostäder varav 3 st hyreslägenheter samt en lokal i källarplan på ca 1000 kvm. Det finns tvättstuga i källaren och cykelgarage inomhus. Odenplan ligger ca 300 m promenad från lägenheten där förbindelser finns med t-bana, pendeln och bussar. Det ligger dessutom ett flertal gym i närheten och mataffärer samt restauranger. Även Hagaparken finns nära för promenader, motion, eller varför inte ett par set tennis under sommartid?

Daniel Broné - Mäklare Farsta, Sköndal, Skogås & Trångsund

STORLEK:

1 Rum

BOAREA:

39 kvm

Avgift:

0 kr

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Ansvarig mäklare

Daniel Broné

Daniel Broné

0708-99 79 34


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Sveavägen 134, 2tr Vasastan

HitCounter