Fridensborgsvägen 131, Högst upp

Solna Järvastaden / Solna kommun
5 300 000 kr
  • 4 Rum
  • 94 kvm

4:a om 94 kvm högst upp med två balkonger och två badrum!

Välkomna högst upp till en utav Järvastadens absolut finaste fyrarummare om hela 94 välplanerade kvadratmetrar med allt man kan önska sig, som få förunnas!

En bostad för er med högt ställda krav, här bor ni på en utav Järvastadens högsta punkt med ett helt insynsskyddat läge med en fri och milsvid utsikt, två stora balkonger med bästa solläget som bjuder på hela dygnets soltimmar och magiska solnedgångar, två moderna badrum och tre rogivande sovrum.

Bostaden präglas av ett härligt ljusflöde från stora fönsterpartier i två väderstreck och erbjuder luftiga och sociala ytor.

Modern bostad med snygga och många påkostade tillval, stilsäkert kök med trevlig matplats och öppen planlösning mot det luftiga och lättmöblerade vardagsrummet, två lyxiga och stilrena badrum med dusch, det större badrummet erbjuder tvättmaskin och torktumlare med praktisk arbetsbänk samt badrumsskåp ovan, spotlights i tak samt behaglig golvvärme och ger plats för badkar om så önskas.

Från köket och vardagsrummet når ni bostadens ena balkong som bjuder på härlig morgonsol till morgon kaffet och fantastiska solnedgångar med aftonrodnad där himlen strålar av färger.

Köket går i vitt med matplats invid fönsterparti komplett maskinell utrustning bestående av kyl och frys i rostfritt, inbyggd varmlufts ugn och mikro i rostfritt, integrerad diskmaskin, induktionshäll med köksfläkt ovan samt granitbänkskiva med underlimmad diskho.

Tre rogivande sovrum mot lugn bakgård med garderober från golv till tak, master bedroom med utgång till en egen balkong som vetter mot föreningen innergård samt grönskande utsikt mot skogsdunge. Utanför master bedroom har ni en walk-in closet som rymmer samtliga årets plagg.

En inbjudande och trevlig hall med goda förvaringsmöjligheter i inbyggd dubbelgarderob med spegelskjutdörrar. Överlag en otroligt trevlig bostad i populära Järvastaden med härlig rymd som verkligen förstärker trivselkänslan.

Till lägenheten hör ett källarförråd om hela 8 kvm.

I Järvastaden bor du direkt inpå naturen, bostadsområdet gränsar till Igelbäckens naturreservat och kulturmiljön Överjärva gård med café och djurhållning. Här ordnas kurser och evenemang för trädgårdsintresserade. I området finns idag två bra matbutiker, en servicebutik, flertalet trevliga restauranger och gym. Mellan husen har man låtit anlägga många gräsytor som skapar känslan av en trädgårdsstad med flera små lekplatser och en stor temalekplats baserad på barnboksfiguren Mulle Meck. Under vintern anläggs en konstfrusen skridskobana.

Järvastaden är området som satsar på barnfamiljer, det finns redan idag både kommunala och privata alternativ för såväl barnomsorg som utbildning i Järvastaden. 2017 öppnades den nya efterlängtade skolan Raoul Wallenbergskolan Järvastaden, förskola och grundskola för årskurserna F-6. I Nya Ulriksdal finner ni även Ulriksdalsskolan med plats för 900 elever för årskurserna F-9. Skolan är miljöcertifierad och drivs i kommunal regi. I anslutning till skolan har Ulriksdalshallen byggts -en sporthall som används både i skola och föreningslivet.

En kort promenad från lägenheten ligger Råstasjön, en fågelsjö med fina promenad och joggingspår. Under vintern kan man åka skridskor på sjön och under sommaren är det trevligt med en picknick på de gräsområden som omringar sjön. För den som söker större utmaning ligger Ursviks motionsgård nära med elljusspår och "norra Stockholms bästa" skidspår på vintern.

Solna är en kommun som växer så det knakar. På promenadavstånd når man Arenastaden med nya nationalarenan Friends Arena och Mall of Scandinavia ligger. Arenastadens shoppingmall är ett fullvärdigt alternativ, inte bara till Stockholm city, utan även till många internationella motsvarigheter med dess arkitektur, flaggskeppsbutiker, restauranger och evenemang utöver det vanliga.

Ulriksdals Pendeltågsstation ligger ca. 7 minuters promenad från lägenheten och tar dig in till T-centralen på ca 10 minuter och Arlanda på 27 minuter. Pendeltåget kompletteras med buss 505 och 540 som går från Fridensborgsvägen som tar en till bl.a. Solna Centrum, Bergshamra, Universitetet och Hallonbergen där ni kan byta till röd resp blå tunnelbanelinje. Till Kista och Solna centrum är det cykelavstånd och du tar dig dit på ca 10 minuter. För den bilburne kommer man enkelt till E18, E4 och E20.

Farzad Nourozian - Mäklare Solna / Sundbyberg

STORLEK:

4 Rum

BOAREA:

94 kvm

Avgift:

5 309 kr

Slutbud:

5 300 000 kr (56 383 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Farzad Nourozian

Farzad Nourozian

0708-99 79 20


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

HitCounter